Connect with us

Minden ami NFL

Fletcher Cox egy állat

Fletcher Cox, az Eagles védőfalembere nem produkál űrszámokat, habár ez megszokott a 3-4-es defensive endektől, hiszen nekik nem elsősorban a sackek begyűjtése a feladatuk (a 3-4 és 4-3 összehasonlításáról lesz majd cikk, leghamarabb a két ünnep között). A Patriots ellen például 3 szerelése volt csak, ebből 1 solo, emellett 0 sack, 0 kierőszakolt vagy összeszedett fumble, 0 interception, 0 leütött passz, 0 negatív yardos szerelés. Ezek alapján azt mondhatnánk, hogy nagyon gyenge napja volt, vagy csak simán hogy egy gyenge játékos. Ezzel szemben az egyik legjobb volt a pályán.

 

Az utóbbi egy hónapban például 40-szer helyezett nyomást az irányítókra a PFF statisztikái alapján, amiből csupán 1 volt sack (7 QB hit, 32 hurry). A Patriots ellen is folyamatosan terrorizálta a támadófalat és Tom Bradyt, amit a következő gif-sorozat szemléltet. Az első gifen Brady interceptionje látható, majd még tíz példa mutatja be, hogy mennyire is dominált a találkozón. Az Eagles szereti mozgatni Coxot a védőfalban megtalálva a legjobb matchupot, ezért láthatjuk a bal oldali guarddal, a centerrel vagy a jobb oldali guarddal szemben is, de még akár tackle-ökkel is versenyeztetik. A 91-es játékost tessék figyelni.

 

Bill Belichick pedig meglepő módon csak az utolsó drive-ja jött rá, hogy nem elég rá egy, vagy akár két védő, itt például hárman is őt próbálják blokkolni, ez még Coxnk is nagy falat volt.

 

CV8pS4jWoAA-8B_

 

A gifekért köszönet a phillyvoice.com-nak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!