Connect with us

Hír

A karma segített a Packersnek?

Aki látta a meccset, tudja, hogy mekkora dráma volt a meccs végén. Egy véleményes facemask és egy rossz védekezés után a Lions a játékidő letelte után kapott ki a Packerstől, és ezzel minden valószínűséggel a rájátszás reménye is odalett.

 

 

A Packers egy Hail Mary passzal verte meg a Lionst, azt a Lionst, amelyik ellen az első félidőben nem sikerült pontot feltenni. Tudjátok, mikor történt meg utoljára a Packersszel, hogy pont nélkül álljanak az első félidő után? A Fail Mary mérkőzésen, azon, amikor a bírói sztrájk miatt helyettes sporik vezették a Green Bay Packers – Seattle Seahawks mérkőzést. Ez volt az a meccs, amikor Golden Tate, aki most már a Lions játékosa, egy Hail Mary passz utáni fantom TD-vel megszerezte a Seahawksnak a győzelmet. Ha ez a karma, akkor remélem, hogy előbb utóbb a Lionsnek is csurran-cseppen valami a sok szívatás után.

 

fail mary

 

Ráadásul Rodgers 61 yardos passza lett a leghosszabb alapszakasz TD az utolsó támadójátékban 1983 óta. A leghosszabb ilyen játékot a Lions tartja még az 1960-as évből, amikor Jim Gibbson kapta el Earl Morall labdáját egy 65 yardos TD-ért.

walkoff

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!