About the author

23 Comments

 1. 1

  Chester

  A Ravenst mindenképp beírnám a Panthers helyett, szerencsétleneknél már nincs olyan ember, aki miatt érdemes nézni a meccsüket. Jets helyett mehetne mondjuk a Dolphins, mert nekik is ritka gyenge szezonjuk van ahhoz képest, hogy milyen alapanyagból főzhetnek.

 2. 2

  katonadani

  pont rájuk gondoltam én is, csak aztán nem írtam be a végére :)

 3. 3

  Kopi3.14

  Egy hasonló a védelmi teljesítményről is kéne, s kettő átlaga lenne az igazi.

 4. 4

  katonadani

  mondjuk ott mikor unalmas valaki? ha szar a védelem, akkor nagy játékok vannak, akkor az egy semleges nézőnek jó. Ha jó a védelem, ő csinál nagy játékokat, akkor is jó a semlegeseknek

 5. 5

  petipajti

  a lista egy részével egyetértek, de a számadatok alapján felállításával nem. szerintem azokat a csapatokat rossz nézni, ahol egyszerűen látszik, hogy reménytelenek, tanácstalanok, nem tudják mit kezdjenek a labdával. dolphins, rams, browns, eagles, cowboys, 49ers, chargers, lions, ravens. már meg is van a kilenc.
  ez leginkább az offense-re vonatkozik, védelmi szempontból egyetértek azzal, amit dani írt.

 6. 6

  ClayMatthews52

  Nálam a Titans van így beidegződve, mint nézhetetlen csapat.

 7. 7

  Chester

  De náluk legalább olyan pocsék a védelem, hogy az ellenfél játékát általában jó nézni. :D

 8. 8

  jimboy

  én meg amúgy utálok mindenkit, kivéve a Patset.

 9. 9

  Chester

  Na és a Browns?

 10. 10

  jimboy

  nyilván :)
  azt hittem, nekem esik a sok kommentelő emiatt a kijelentés miatt. tévedtem

 11. 11

  Chester

  Ki vesz komolyan egy Pats-est?

  :))

 12. 12

  akicker

  de ez csak az idei szezonra vonatkozik:) Illetve maga a játék nem szar vagy utálható (mint esetleg más csapatoknál mások megítélése szerint, bár idén pont ez van itt is a vezetés miatt :D). Fanként sem szeretem most nézni a meccseinket,látva hogy miket szenvednek el. De mindig látni hogy a legnagyobb küzdő csapat,így nem nézhetetlenek:)
  ui.:legalább a nullás mérleg legyen meg

 13. 13

  katonadani

  A Titans tavalyig totál ez volt, idén Mariotával erdekesebb.

 14. 14

  katonadani

  Nem olyan pocsek az a vedelem azert

 15. 15

  Miklós Tács

  Én mindegyik csapat meccsét megnézem, ha izgalmas volt meccs.

 16. 16

  szemhokinsz

  Azért az kérdéses számomra,hogy a rossz edzői challenge mennyire illik bele ebbe a tabellába ,szerintem a nézhetőséget egyáltalán nem befolyásolja az és ha azt kivennénk alaposan megfordulna az élmezőny sorrendje , de nagyon jó ilyen rangsorokat látni ,köszönjük Dani

 17. 17

  pritek

  A Colts-Jets tényleg nézhetetlen volt. Már nem is emlékszem miért kínoztam vele magam. Talán Bowles miatt kíváncsi voltam a Jets D-re.

 18. 18

  Kopi3.14

  Ha szar a védelem, akkor a védelem miatt nem érdemes nézni a meccset. Vagyis hiába lesz látványos, nem a tevékenysége eredményeként, hanem annak ellenére. JJ Wattot sem azért érdemes nézni, mert hatalmas játékokat csinálnak rajta. Ahogy ODB Jr. miatt nézi az ember, nem a vele szemben esélytelen védő miatt.

 19. 19

  atis123Juve

  Nekem az nem világos, hogy a bünti miatt visszahívott nagyjáték, az pozitívnak számít-e itt vagy negatívnak. Szerintem potitív, de itt is annak vették?

 20. 20

  katonadani

  Negatívnak vették. Az bosszantó gondolom és olyan aspektusa is volt a listának, hogy “most painful to watch”, tehát legfájdalmasabb nézni, csak ez magyarul olyan hülyén hangzik

 21. 21

  katonadani

  Ide is azt tudom írni, amit atis123Juve kommentjére, hogy volt egy “most painful to watch” aspektusa is a listának

 22. 22

  atis123Juve

  Nincs ezzel a kifejezéssel semmi gond, így már világosabb. Mert amúgy a semmi sem történik faktorra vetítve legalább ez is érzelmet vált ki. Viszont szerintem ezt inkább meccsre átlagolva kéne nézni, mert az olyan meccseken van sok ilyen mikor mind két csapat hibát hibára halmoz. A szezon elején volt pár ilyen. Plusz a rohadt középső futások eredmény nélkül. Azt 3-as szorzóval venném bele.

 23. 23

  combat

  Hát nem tudom, nekem az utóbbi időben a painful kifejezés inkább a bírókat juttatja eszembe függetlenül, hogy melyik csapat játszik. :(

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team