Connect with us

Hír

Ez nem Browner éve

Brandon Browner ebben az évben finoman szólva sem teljesít jól. Az offseason során a Patriotstól távozó cornerbackkel az év elején még kezdőként számoltak New Orleansban, szezon közben viszont Keenan Lewis visszatérésével és Delvin Breaux játéka miatt csak harmadik számú cornerbackké minősült vissza. Lewis novemberben IR-re került, így Browner visszakerült a kezdő pozícióba, de nem igazán váltja be a hozzá fűzött reményeket. Olyannyira, hogy a Pro Football Focusnál a legrosszabb cornerként tartják számon az idei évben.

 

 

Ez a teljesítmény nem csak a Saints rajongóknak és a szakíróknak szúrhat szemet, hanem korábbi nagy játékosoknak egyaránt. Ilyen például a korábbi háromszoros Super Bowl győztes, Hall of Famer tight end, Shannon Sharpe, aki a twitteren minősítette Browner játékát a hétvégi Carolina Panthers elleni mérkőzés alatt.

 

 

“Látva B. Browner mai játékát biztos vagyok bene, hogy még egy franciaágyat sem tudna lefedni egy nagy lepedővel.”

 

Browner persze nem az a fajta, aki csak úgy szó nélkül elengedi a füle mellett a kritikákat, vissza is szólt a tight endnek.

 

https://twitter.com/bbrowner27/status/674004288897609729?ref_src=twsrc%5Etfw

 

“Műfogakkal könnyű dumálni.”

 

Ezt követően Sharpe úriemberhez méltón zárta le a társalgást.

 

 

“Csak játssz jobban. Jó éjt.”

 

Brownert a rá dobott zászlók mennyisége miatt már korábban is elővették sokszor, de idén minden eddiginél többször villan miatta sárga zászló. Egészen pontosan az idei 12 mérkőzésen ahol játszott, összesen 21-szer dobtak rá zászlót, amivel vezeti az idei rangsort, de ha így folytatja akkor megdöntheti az erre vonatkozó rekordot. Az egy szezonban egy emberre dobott sárgák rekordja 22. Ezt még a Houston Texans offensive tackle-je, Chester Pitt tartja 2003-ból. A hátralévő 4 meccsen mindössze kétszer kell villannia a sárgának Browneren, hogy a tavalyi Super Bowl győzelem után idén is lerakhasson valami nagy dolgot az asztalra. Őt ismerve pedig erre minden esély megvan.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!