Connect with us

Összefoglaló

Ez tényleg csak a Brownsszal történhet meg

Ha ez nem a Clevelend Browns csapatával történik, el se hisszük. 27-27-es állásnál, 3 másodperccel a vége előtt 51 yardos mezőnygólhoz készülődött a Browns. Ha belövik, megnyerik a meccset. Aztán ez történt:

 

 

Brent Urban blokkolta, Will Hill felkapta a lasztit és végignyargalt vele, remek blokkokkal segítve, meg sem állt a célterületig, walkoff TD visszahordás, eufória!

 

Dicsérjük meg a Flacco hiányában kezdőként pályára lépő Matt Schaubot is, aki nagyon okosan előkészítette a blokkolt field goal visszahordást egy interceptionnel. Taktikus. Schaub egyébként nem játszott borzalmasan, de nem bírta ki az elengedhetetlen picksix nélkül, Karlos Dansby hordta vissza hat pontért a passzt. Az irányító egyébként ma dobott először TD-t (Kamar Aikennek) 2013 óta, amikor is megdöntötte a picksix rekordot, egymást követő négy meccsen sikerült az ellenfél játékosának TD-t dobnia.

 

 

A mérkőzés egyébként pont olyan volt, mint amit várni lehetett. Olyan rossz, hogy az már jó. Két gyenge csapat egy végtelenül izgalmas és látványos meccset játszott egymással. Josh McCown válla megsérült, így Johnny Manziel Austin Davis is irányíthatott, amit nem is tett rosszul. Jövő héten Pettine-nek döntenie kell, hogy tovább megy Davisszel vagy kiengedi a fogdából Manzielt. Ha tippelnünk kellene, előbbi fog megtörténni, pedig meccs közben még Josh Gordon is Manzielt követelte twitteren, ő pedig csak ért hozzá!

 

A Browns védelme továbbra is mélységesen pocsék, nem tudnak a futás ellen védekezni, nem tudnak nyomást helyezni az irányítóra, nem jók coverage-ben és még csak a szerelés sem megy nekik. Javorious Allen például úgy szerezte meg élete első TD-jét, hogy kétszer került olyan helyzetbe, hogy egyszerre ketten próbálták szerelni.

 

CVGzoW_UYAAdEL0

 

 

Ezzel a vereséggel a Browns jelenleg az 1/2-es cetlit birtokolja, a Ravens pedig kikerült a top5-ből, a 8. helyen draftolnának, ha ma rendeznék a játékosbörzét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!