About the author

11 Comments

 1. 1

  draz

  azért az Arizonának ez húzós lesz, a Seattle akár be is érheti, szerintem az utolsó, egymás elleni meccsen dőlhet el. Ők csak rájátszásért küzdő csapatokkal játszanak (MIN, @PHI, GB), a Seattle meg csak mindenmindegy csapatokkal (@BAL, CLE, STL). Tudom, a három vereség a pintyeknek sok, de tavaly is hasonló volt a szitu, ha jól emlékszem… (utolsó 5 hét 2-3 az ARI és 5-0 a SEA…) Igaz, tavaly nem volt Palmer. , az NFC East egy vicc, ha ma nyer a Dallas, akkor bárki továbbmehet. ugyanilyen vicc az AFC South is, remélem, behúzza a Texans.

 2. 2

  rowi

  számomra egyelőre elképzelhetetlen, hogy a cards ebből a 3 meccsből ne hozzon legalább egy 2-1-et. tavaly sérült volt már a végére a kezdőcsapat nagy része, idén nem. a két nfc northostól hazai pályán sztem nem tudnak kikapni, de az eagles ellen is ők lesznek az esélyesek

 3. 3

  draz

  A vikings okés. A sajtfejűeknek jobban fog kelleni az a meccs, a phillynek meg még inkább. Nemtom. Szeretem a cardsot, remélem, hogy az utolsó meccs tét nélküli lesz mindkettőnek :)

 4. 4

  Kopi3.14

  https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif

  Ami pedig igazán finom: a Steelers zsinórban negyedik meccser 450+ yarddal.

 5. 5

  draz

  Remélem is, hogy meglesz nekik a PO :)

 6. 6

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  A Colts szezonja nagy talány, legjobb esetben is 9-7-el zárhatnak. Hasselbeck megsérült, még nem tudni játszhat-e a jövő héten ha pedig Charlie ‘The clipboard Jesus’ Whitehurst kezd…háááát. Luck leghamarabb Texans ellen térhet vissza, pontosabban Irsay szerint akkor fog visszatérni a pályára. A PO meglesz, de nagyon sántítanak a csikók az idén, és a várakozásokon, valamint a képességeiken alul teljesítenek, az igazán jó csapatokkal ne tudnak mit kezdeni (bár a Broncos-t most már menetrendszerűen megverik). Ez az off-season nagy felfordulást is hozhat a Colts háza táján.

 7. 7

  draz

  Akkor lesz meg PO, ha megverik a Houstont. Ha nem valszeg 9-7 lenne mindkettő, azonos divíziós mérleggel.

 8. 8

  Kopi3.14

  Kell is nagy változás. Az, hogy majd Luck megoldja valahogy és a támadók majd több pontot szereznek, mint amennyit benyel a védelem max. a csoporton belül elég valamire, AFC szinten mindig lesz valaki, aki ellen meg fög törni.

 9. 9

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Szerintem a Houston-t és a Jaguarst megverjük, viszont a Fins ellen könnyen jöhet az újabb cumi. Főleg ha Hasselbeck tényleg megsérült.

 10. 10

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Nem tudom, hogy mit várjak. Pagano-t jó edzőnek tartom, de valami mégis hiányzik… A védelemben ott vannak a jövő emberei, meg néhány nagy öreg, ugyanakkor Davis-en kívül nincs egy épkézlább CB. És ha jövőre a drafton az első körben megint WR-t húznak támadófal-ember helyett én nem tudom mit csiniálok…

 11. 11

  jimboy

  Phins ellen már szinte biztosan lesz Luck

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team