Connect with us

Hír

Megatron és Dez is segítene Goodellnek

Az NFL két elit elkapója, Dez Bryant és Calvin Johnson is abszolút nyitott rá, hogy segítsenek Roger Goodellnek definiálni, hogy mi is az az elkapott labda. Ugyanis az idei szezonban aztán végképp nem lehet egységes megállapítást tenni. És van-e a jobb alany a kérdés megvitatására, mint Megatron, a Calvin Johnson – szabály “atyja”, vagy Dez Bryant, akitől a rájátszásban vettek el egy gyönyörű elkapást az ostoba szabályozás miatt (hogy mi számít a jelenlegi koncepció szerint elkapásnak, vagy hogy mi a Calvin Johnson – szabály, azt itt nagyon részletesen elemeztük).

 

Dallas Cowboys receiver Dez Bryant (88) lunges for the end zone as Green Bay Packers cornerback Sam Shields (37) defends in an NFL divisional playoff football game Sunday, January 11, 2015 at Lambeau Field in Green Bay, Wisconsin.  Officials ruled that Bryant did not make the catch on a fourth down play.  The Packers defeated the Cowboys, 26-21, to advance to the NFC Championship game.  (AP Photo/James D Smith)

 

“Egy király! Muszáj engem is meghívnotok” – nyilatkozta a felvetés kapcsán Dez Brant. “Egy jó két hónapig rágódtam ezen a f*szságon (meg nem adott elkapáson). Borzalmas volt nézni másokat a rájátszásban, csak mert…”

 

“Mindenképpen. Ha megkérnek, nagyon szívesen segítek” – válaszolta Megatron arra a kérdésre, hogy hajlandó lenne-e konzultálni arról, hogy mi elkapás és mi nem. Szerinte rendben van az, hogy elkapás után kell pár lépést vagy bármit csinálni, de kiemelte, hogy vannak olyan szürke zónák, amikor egyszerűen a józan észre kell hagyatkozni (pl az ne legyen már sikertelen passz, amikor valaki a pályán elkapja a labdát szabályosan, majd az oldalvonalon kívül 5 méterre elejti – a szerk.).

 

Matt Stafford, a Lions irányítója ezzel kapcsolatban annyit mondott, fogalma sincs, mi számít elkapásnak a szabálykönyv szerint, akkor tudja csak megítélni, ha látta az esetet.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!