About the author

9 Comments

 1. 1

  KidInk789 .

  Idén milyen lesz a felhozatal az egyetemen a WRek között,gondolok itt inkább a legjobbakra,lesz Cooper kaliberű?:)

 2. 2

  renningan

  Laqoun Treadwellt top10-es prospectnek tartják, ő jó lehet, de nem tartom valószínűnek, hogy bent lenne akkor, amikor a Lions választ. Utána szerintem van egy kisebb szakadék, bár még annyira nem ástam bele magam a dologba. A Lionsnek a második kör lehet jó elkapóhoz, de mivel nincs harmadik kör, így azért megfontolandó :D

  Megatron jó helyzetben van, pontosabban a Lions van olyan helyzetben, hogy egyszerűen nem tudja érdemben pótolni Johnsont.

 3. 3

  touchdown89

  A Ravensnek lenne rá pénze? Ez picit meglep. Nem tudom a pontos számokat, de ők nem állnak rosszul a salary cappel?

 4. 4

  Chester

  Érdekes téma és felvetés, ugyanakkor nagyobb a füstje mint a lángja szerintem. Megatron nem fog távozni, se így, se úgy, a fizucsökkentést sem látom valósnak, bár nem tudom hogy a Dez Bryant skálán mennyire egoista Megatron, szóval minden marad a régiben. Amúgy meg, miért egy 8 éves szerződést ajánlott neki a Lions? Így jobban le lehet bontani évekre a cap szempontjából?

 5. 5

  renningan

  Ha valaki nagyon akar valakit, akkor ez nem akadály.

  Ott volt tavaly Suh, vagy tavalyelőtt Byrd a Saintsnél. Magas aláírási pénz, minimális alapfizetés, és az első évet megoldják 4-5 millából. Aztán, mint Detroitban, ez majd a szerződés vége felé rohadt sok lesz, de jobb esetekben itt már minimális a garantált. Csak Detroit jelenleg nem a jobbik eset :D

 6. 6

  renningan

  Ha jól tudom, akkor az aláírási pénzt 5 évre lehet max lebontani. Ez Megatron szerződésévél is kb így van, az utolsó három évére már nem nagyon van garantált tartalom.

  Igazából ez egy öt éves szerződés, az utolsó évéket gyakran csak azért teszik hozzá, hogy a játékos egója rendben legyen, vagy külön a játékos kéri, hogy ne lehessen csak úgy tagelni. Az elkapó tag 13 milla körül mozog, Megatron legrosszabb esetben is 17 millát keres szerződése alapján :)

  Meg Detroitban nem mindig a legokosabb emberek ültek, egy játékos pedig hülye lenne nem elfogadni a nagy pénzt. Amikor a szerződést kötötték, akkor Megatron 5-6 millával keresett többet, mint a második legjobb elkapó. Csak most lett normalizálva Green, Thomas, Bryant, Jones szerződésével, de átlagot nézve még így is 1,5-2 millával jobb.

 7. 7

  Chester

  “Meg Detroitban nem mindig a legokosabb emberek ültek”

  Nem én akartam ezt leírni, tudtam, hogy megteszed helyettem is. :D Egyébként köszi a választ.

 8. 8

  sting

  Szerintem mindenképpen lesz átstrukturálás.
  A fizetéséhez képest a 2015-ös teljesítménye csak egy nagyon átlagos élsőszámú elkapó számait tükrözik . Emellett az elszakadási képessége is megkopott, és a droppjainak százalékos aránya is nőtt az előző évekhez képest.
  Ha a tendencia 2016-ban is folytatódik sem a Lionstól sem mástól nem fog kapni évi 4-6 millánál nagyobb max. 2-3 éves kontraktust 30-40% garantált tartalommal.
  Uj GM jön, új OC … valószínűleg új HC is. Ezzel együtt új séma, ami vagy fog neki feküdni, vagy nem.
  Az is benne van a pakliban, hogy bármikor találhatnak a hátsó körökben egy tehetséges srácot aki kijátssza az all-down elsőszámú szerepből és egy sima RedZone célponttá válik.
  Ráadásul ha az új GM és OC már nem számol vele hosszú távon, akkor az év folyamán egyre kevesebb snap számot kap és a könnyebb meccseken is inkább a távlati megoldást fogják előnyben részesíteni vele szemben…
  Butaság lenne tőle és az ügynökétől is, ha nem a biztosra mennének és nem próbálnának meg a Lions vezetőségével megállapodni egy új 4 éves szerződésről/módosításról , ami a jelenlegi 14 milla garantált tartalmon kívül még biztos hoznak 10-15 millát a konyhára egy 10 millás éves plafon mellett.
  ….
  Érzékletesebben …
  Egy, a méreteiben és játékában hasonló, de kvalitásai alapján bőven jobb Randy Moss-nak 11 jó éve volt , ami után már csak epizódszerepet is alig kapott.
  Megatronnak ez a 9-dik éve. Két-három jó évnél egy GM/HC se fog neki többet jósolni.
  A Lions fog neki 2020 végéig egy 4 év 40 millás szerződést kínálni max. 30 milla garantálttal (ami tartalmazza a 2016-2017-re neki járó 14 millát is)
  Szerintem ha nem megy bele az átstrukturálásba – kivágják mint madarat szarni

 9. 9

  labo7

  Ravensék helyében cornert vagy safetyt draftolnék, nem elkapót. Lesz ott A Senior, Perriman és Aiken sem tűnt elveszettnek. Viszont Treadwellt annyira el tudom képzelni Baltimoreban :D. Szerintem nem Cooper szint, mondjuk egy idei Mike Evans szintet tud hozni elsőre, de idővel ahogy tapasztaltabb lesz úgy lesz egyre jobb. A scoutok egy gyengébb kiadású Dez Bryantnek tartják. Ha marad ez a 8. hely akkor szvsz még benn lesz Treadwell (mondjuk Cleveland lecsaphatna rá, csak magasan húznak) és legalább az egyik top DB. Idén is van majd’ 30 játékos 1000 elkapott yarddal, 2. körben is lesz játékos, aki képes lesz erre (Coleman, Doctson, Boyd, Shepard). 2017-ben viszont lesz 2-3 remek elkapó.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team