Connect with us

Hír

Michael Crabtree hosszabbított a Raidersszel

Michael Crabtree az idei offseason során kötött egy egyéves “most mutasd meg” szerződést az Oakland Raidersszel 3,2 millió dollárért. Az akkor szebb napokat is megélt elkapó teljesítményére nagyon rányomta a bélyegét korábbi csapata, a 49ers összeomlása, utolsó két éve elég felejthető lett ilyen-olyan okokból, így érthetően nem kapkodtak utána a csapatok. Nem úgy most, Derek Carral nagyon jól egymásra találtak és kiegészítve Amari Cooperrel az egyik legjobb elkapóduót alkotják a ligában. A Raiders nem is vacakolt és a felek megegyeztek egy hosszútávú szerződéshosszabbításban.

crabtree

 

Crabtree eddig 12 meccs alatt 66 elkapásból 760 yardot és 7 TD-t szerzett, utóbbi holtversenyben a 9. legtöbb a ligában. Ha ilyen ütemben folytatja, akkor év végére 88 elkapással, 1000+ yarddal és 9 TD-vel fog zárni, ehhez hasonló éve pedig csak egyszer, még 2012-ben volt. A szerződéséről még nincsenek hivatalos információk, de becslések szerint éves szinten 8-9 millió körül mozoghat a kontraktus értéke.

 

Ezzel kapcsolatban több tweetet is olvastam, sokakat  meglep, hogy a játékos nem teszteli inkább a piacot. Szerintem nincs ebben semmi meglepő, a mai Raiders egy abszolút szerethető és szimpatikus csapat benyomását kelti a stadion és a költözési/nem költözési problémákkal együtt is, valamint remek párost alkot Cooperrel és egy Derek Carr dobálhat neki, aki idén a liga legjobb irányítói közé tartozik. Ráadásul jövőre toronymagas a Raidersnek lesz a legnagyobb cap space-sze, pontsan 72.6 millió dollár az Over the Cap adatai alapján.

 

Update: A szerződés 4 éves és 35 millió dollárt ér, ami éves lebontásban 8,75 milliót jelent. Ami érdekes, hogy a szerződés több mint fele, 19 millió dollár garantált tartalom!

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!