Connect with us

Beharangozó

Mire figyeljünk a Cowboys@Redskins meccsen?

Így, hogy a New York Giants kikapott és a Philadelphia Eagles meglepetésre nyert, hirtelen nagyon érdekes lett a hétfő esti rangadó. A Giants visszacsúszott a csoport harmadik helyére az első helyről, míg az Eagles 5-7-tel kapaszkodik a Redskinsre. És ezt a csoportot még a 3-8-as Dallas is lazán behúzhatja, tehát, hogy teperni fognak ma a pályán, az nem kérdés. De miért is nézzük meg a meccset?

 

beharand

 

1. Kirk Cousins, a fél-franchise irányító

 

Mr. “You like that” hazai pályán konkrétan franchise irányítónak néz ki, 5-1-es mérleget tud felmutatni Washingtonban és 0-5-öt bárhol máshol. Most épp a többszörösen kiherélt Dallas ellen kellene villantania, ami nem tűnik egy eget rengetően nehéz feladatnak és kvázi kötelező is, hisz a hátralévő négy meccsükből hármat idegenben játszanak és az egy szem Bills elleni hazai sem lesz egy leányálom.

 

2. Primetime Cassel

 

Matt Cassel 3-1 a hétfő esti rangadókon és ez erősebb érv, mint a 0-4, amit idén kezdőként tud felmutatni. Chip Kelly sem veszített egymás után 4 meccset soha, lehet Dallasban is működni fog a statisztika, ami rá is férne a Romót a rájátszásra továbbra is tartogató Cowboysnak. Ha nyernek, akkor a csoportban így fog kinézni a rangsor:

 

Redskins 5-7

Eagles 5-7

Giants 5-7

Cowboys 4-8

 

Ráadásul a Dallas kétszer játszik a Washingtonnal, így könnyen a maga javára fordíthatná a párharcot, bár a Bills, Jets és Packers hármas azért izmos lesz. De bármekkora poén is, még mindig elcsíphetik a rájátszást.

cassel

Megoldom főnök!

 

3. Jason Witten vs DeSean Jackson

 

A jelenlegi állás szerint Dez Bryant nem képes semmire Tony Romo nélkül, ami azért szomorú egy 70 milliós elkapótól. Persze Jason Witten sincs a toppon, viszont nagy napja lehet, mert egyrészt a Redskins LB sor nem a legcombosabb, másrészt mindössze két elkapás kell az 1000 elkapáshoz. Erre eddig csak Tony Gonzalez volt, képes. D-Jax meg csak simán D-Jax, az utóbbi időben nem dózerolta le a pálya melletti berendezéseket, így két meccsen zsinórban szerzett 55+ yardos elkapást (egy 63 és egy 56 yardos) egy-egy TD-vel fűszerezve. Jó eséllyel most is látunk tőle nagy játékot.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!