Connect with us

Hír

Petíciót nyújtottak be Greg Hardy eltiltása érdekében

Greg Hardyról, a Dallas Cowboys defensive endjéről sokat írtunk már, leginkább a barátnője bántalmazása és nem a jó játéka kapcsán. Eddig mindössze 4,5 sackre futotta tőle és a Dallas nyolcból hét meccset elbukott, amikor kezdett. Ráadásul egy rajongó petíciót nyújtott be a játékos végleges eltiltása érdekében, ami 68 ezres támogatottságot szerzett magának.

hardy 1

 

Bár a petícióval jó eséllyel semmire nem mennek a szurkolók, legalábbis eltiltani Hardyt biztos nem fogják miatta, de azért jól keresztbe tehetnek neki. A menyasszonyát a liftben lazán kiütő Ray Rice az élő példa arra, hogy akire rászáll a média, annak meszeltek az NFL-ben. Tehát alapvetően jobban megéri egy Brandon Weedenhez hasonló borzalmasan teljesítő jófiúnak lenni. Ez a 68 ezres petíció pedig egyértelmű üzenet.

 

Vélhetőleg a hátralévő egy hónapban Hardy nem tudja rendbe hozni a hírnevét és nem garantált, hogy akármelyik franchise megkockáztatná azt a negatív médiahullámot, amit a játékos leigazolása okozna. Így tehát Hardy talán egyetlen esélye Dallasban van, ahol Jerry Jones a csapat vezérének tartja, miközben a dallasi publikum megőrül érte. Persze kérdés, hogy milyen áron és mennyi időre, meg hogy egyáltalán megéri-e a médiafelhajtást. A Cowboys jövőre 9 millió dollárnyi hellyel fog rendelkezni a sapka alatt és bár nincsenek komoly szabadügynökeik, azért egy-két poszton ráfér az erősítés a csapatra. És ezt nem feltétlenül kellene Hardyra költeni, aki egyrészt drága  és kockázatos mulatság, másrészt a védőfal vele együtt is csak 7 sackre volt képes.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!