Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking Week #15

PR

Utolsó előtti részéhez ért idén ez a sorozat, januárban már Super Bowl Rankingnak kereszteljük át, és ott a jelenleg még csak Wild Card helyen szereplő csapatok bizony többeket beelőznek majd.

 

1. (1.) Carolina Panthers

 

Az, hogy Newton idén mekkora zseni, az azon mérhető le a legjobban, hogy a kb. felé szálló labdák felét elejtő Ted Ginn csak idén majdnem annyi (10) TD-t szerzett, mint eddigi karrierje során összesen (11)! Cam Newton egy hónapon belül már harmadszor adott 5 TD-passzt egy mérkőzésen!

 

2. (2.) Arizona Cardinals

 

…és amikor már-már úgy tűnik, hogy egy 40-17-re végződő meccs utolsó 3 percében már nem történhet semmi baj, és egyébként a szezon is tökéletesen alakul nem csak eredményekben (franchise történeti a 12-2-es mérleg, sose volt még ilyen jó), hanem abban is, hogy nagyjából elkerülik őket a sérülések, na akkor beüt a ménkő, és Tyrann Mathieu elszakítja (ismét) a térdszalagját. Komoly mélyütés ez egy olyan rájátszás előtt, ahol egy (vagy két) soha nem látott formában dobáló Newton vagy Wilson vezette csapatot kell megállítani…

 

3. (3.) New England Patriots

 

pats_week15

 

4. (5.) Cincinnati Bengals

 

’87 után végre meccset nyert egy ex-Alabama irányító. Ahogy az utóbbi meccseken a Broncos a második félidőkben játszik, ez könnyen rendszer is lehet.

 

5. (6.) Green Bay Packers

 

Az offense még mindig nem az igazi, de a védelem egy pick six-szel és egy a Raiders két yardos vonalára visszahordott interceptionnel sokat segített.

packers_week15

 

6. (4.) Denver Broncos

 

A Broncos a szezon végén a következő helyeken végezhet az AFC-ben: 1, 2, 3, 5, 6, 7. 12-4-gyel megnyerhetik a főcsoportot, 11-5-tel lemaradhatnak a rájátszásról. Ilyen bizonytalan helyzetben nem mutat jól a 0 szerzett pont az utolsó 3 meccs második félidejében összesen.

 

7. (7.) Houston Texans

 

A Texans az első csapat a 2008-as Chiefs óta, amelyikben 5-en is legalább egy touchdownt passzoltak az alapszakaszban. A névsor: Hoyer, Mallett, Yates, Cecil Shorts, Weeden.

texans_week15

 

8. (8.) Washington Redskins

 

dallas_week15

 

Wild Card

 

9. (9.) Seattle Seahawks

 

Russell Wilson a második leggyorsabban érte el az NFL történetében a 100 passzolt TD-t karrierje során. Az első? Dan Marino.

 

hawks_week15

 

10. (10.) Pittsburgh Steelers

 

Az év nem-QB MVP-je: Antonio Brown.

steelers3_week15

 

11. (11.) Kansas City Chiefs

 

A hibamentes játék mesterei. Idén már 8 meccsen nem adták el a labdát egyszer sem. Ha bejutnak a rájátszásba, ők lesznek a második csapat (1970 Bengals), akiknek ez 1-5-ös kezdésről sikerül.

 

12. (12.) Minnesota Vikings

 

Papíron még nem biztos a rájátszás, a gyakorlatban azonban igen. A Falconsnak kettőt kell nyerni (közte egy Panthers ellenit…),  nekik 2-t veszteni, és a Seahawksnak is buknia kell kettőt.

(Photo credit: Thinkstock)

 

1/1 Tennessee Titans

 

Ugyan a Browns is ugyanúgy 3-11-el áll, mint ők, de pont tőlük kikaptak, az pedig nem valószínű, hogy ez a két csapat még meccset nyerjen idén, főleg ők Mariota nélkül.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!