Connect with us

Minden ami NFL

Russell Wilson MVP?

Nem mintha Cam Newton idei teljesítményét (35 total TD, 10 INT) és a veretlen Carolina Pantherst egy rossz szó is érhetné, de azért úgy gondolom, a remek teljesítményt illik elismerni. Russell Wilson ugyanis most új oldalát mutatta meg, 26/7-es TD/INT aránya kiváló (+1 futott TD), 68.8%-os passzpontossága és 110-es passer ratingjét, ami jelenleg a legjobb a ligában, sem kell magyarázni.

newton wilson

 

Russell Wilson az utóbbi négy héten összesen 16 touchdown passzt osztott ki 0 INT mellett, egyszer sem ment 70% alá a passzpontossága, a passer ratingje pedig minimum 138-as volt. Ráadásul Doug Baldwinnal is megértik egymást: 23/28, 381 yard és 8 TD az elkapó termése, természetesen tökéletes passer rating mellett. Persze tegyük hozzá, hogy a Ravens és a 49ers ellen nem olyan nehéz parádézni, bár a Steelers és a Vikings kifejezetten nagy skalpnak számít.

 

A korrektség kedvéért azért még megjegyezném, hogy Newton az utóbbi négy meccsén 13/1-es TD/INT mutatót tud felmutatni, a legutóbb 6 mérkőzésén 100-as passer rating fölött zárt, a Falcons elleni kiütéses győzelem során pedig egy laza 153.3-as ratinget hozott össze. A 13-0-ás mérleg és az egész éves teljesítménye miatt természetesen ő az MVP-cím legnagyobb esélyese, de ne lepődjünk meg, ha előbb-utóbb Russell Wilson is kiharcolja magának az elismerést.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!