Connect with us

Hír

Vilma visszavonul

Jonathan Vilma, az egykori New York Jets és New Orleans Saints linebacker hivatalosan is visszavonult. Az eredetileg a Jets által a 2004-es draft első körének 12. választásával megszerzett Vilma 10 szezont húzott le az NFL-bem, háromszoros Pro Bowler és 2010-ben Super Bowlt nyert a Saintsszel. Újonc évében az év újonc védőjének is megválasztották.

 

breesvilma

 

Vilma 125 mérkőzésen lépett pályára, 121-en kezdőkén, 612 total tackle, 12 INT, 11 kiharcolt fumble és 10,5 sack került a neve mellé. 2008-tól erősítette a Saints csapatát és alapembere volt a ma szebb napokat is megélő védelemnek. Utolsó három évében sérülések hátráltatták, 2013-ban mindössze egy meccsen tudott pályára lépni, a Saints pedig 2014-ben ki is vágta. A veterán játékos azóta nem is talált magának csapatot így nem meglepő, hogy visszavonult.

 

Érdekességképpen, Vilma tagja volt annak a legendás Miami Hurricanesnak, amelyik 11 darab első körös játékost adott a ligának. Csapattársa volt többek között Coltsos Andre Johnsonnak vagy a jövőbeli Hall of Fame Ed Reednek is.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!