Connect with us

Hír

Ertz a top tight endek közt

Az Eagles meghosszabbította a tight end, Zach Ertz szerződését egészen 2021-ig és a negyedik legjobban fizetett játékossá tette a posztján. Ertz 5 évre $42,5 milliót kap, amiből $20 millió garantált. Ez évi $8 milliót jelent, aminél csak Jimmy Graham ($10 millió), Julius Thomas ($9,2 millió) és Rob Gronkowski ($9 millió) keres többet.

 

Dec 14, 2014; Philadelphia, PA, USA; Philadelphia Eagles tight end Zach Ertz (86) in a game against the Dallas Cowboys at Lincoln Financial Field. The Cowboys defeated the Eagles 38-27. Mandatory Credit: Bill Streicher-USA TODAY Sports

 

Ertzöt 2013-ban draftolta Chip Kelly a második körben és egyre több szerephez jutott a csapat veterán tight endje, Brent Celek mellett, aki egyébként így féltheti az állását, hiszen az $5 milliós szerződésével nem fogja megtartani az Eagles feltehetőleg, kivéve ha belemegy fizetéscsökkentésbe.

 

Ertz elkapásai és yardjai folyamatosan növekedtek az évek során, a touchdownok viszont idén elmaradtak, ami köszönhető az Eagles gyengébb támadójátékának is. Az utolsó négy mérkőzésen azonban elképesztő számokat produkált a tight end, 35 elkapásból 450 yardot szorgoskodott össze és egyértelműen nagy szerepre számíthat az új főedző, Doug Pederson támadósorában a 2016-os idényben. Mióta a ligában van a kilencedik elkapásokban és tizenegyedik yardokban a tight endek között annak ellenére, hogy limitált volt a szerepe és az edzői stáb nagyobbra tartotta a blokkolási képességét a tight endeknek.

 

ertz

Forrás: phillyvoice.com

 

Ő maga és játékostársai is kitörő örömmel fogadták a hírt természetesen:

 

 

https://twitter.com/jmattjmattjmatt/status/691644272509095936?ref_src=twsrc%5Etfw

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!