Connect with us

Hír

A Dolphins volt a leggyorsabb

A Miami az első csapat, aki új főedzőt talált, méghozzá Adam Gase személyében, aki tavaly a Bears támadókoordinátora volt, előtte pedig két évig a Broncosnál töltötte be ugyanezt a posztot. A héten voltak riportok, hogy az Eagles szeretné őt nagyon és behívták második interjúra, azonban ez utóbbi biztos kacsa volt, a Dolphins pedig gyorsabban cselekedett, lemondták Matt Patricia (Patriots DC) interjúját, a csütörtöki első után szombaton megtörtént a második interjú is és a héten egyébként a szokásos vezetőkön kívül Gase beszélt a franchise két alapkövével, Ndamokung Suh-val és Ryan Tannehillel is.

 

CYStg62UsAEIQXK

 

Gase nagyon felkapott név lett az idei edzőkeringő kapcsán, hiszen Jay Cutler megfiatalodott mellette, megfelezte az interceptionjei számát, élete legjobb passer ratingjét produkálta és az egyébként gyengécske emberállomány és fontos játékosok sérülései ellenére összerakott egy normális támadósort. Legtöbb helyen jó pontnak számít a Broncosnál OC-ként töltött két év, ahol Peyton Manninggel rekordokat rekordra halmoztak, de ne felejtsük el, hogy ott azért Manning volt a főnök. Azt azonban nem vehetjük el Gase-től, hogy QB-edzőként Tim Tebowból is embert csinált, aki jól játszott a Broncos kezdőjeként (és azóta sehol) és Brock Osweiler sem néz ki rosszul, vele is foglalkozhatott Denverben.

 

A Dolphins év közben kivágta Joe Philbint, amit tavaly meg kellett volna már tenniük. Dan Campbell vette át a helyét év végéig és ugyan jól kezdett, utána visszagyengültek a középszerűségbe. A játékosállomány jobb, mint a kihozott mérleg, van franchise irányító, így csábító opció lehet Miami ebből a szemszögből, habár a szervezeten belül azért láthattuk, hogy nem működik minden zökkenőmentesen. A fizetési sapkával nem állnak igazán jól a holtszezonra, így sok mozgástere nem lehet majd Gase-nek. Én személy szerint jó döntésnek tartom a Miami részéről, a harmadik legjobb jelöltnek tartottam a lehetséges opciók közül (Hue Jackson és Sean McDermott után).

 

Adam Gase lett ezzel a legfiatalabb főedző a ligában 37 évével. Védőkoordinátornak valószínűleg a Bengals secondary edzőjét, Vance Joseph-et hozhatja magával.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!