About the author

8 Comments

 1. 1

  katonadani

  David Johnson jó elkapás számait cáfolnám meg azzal, hogy a Panthersnek van olyan játékosa, aki tudja fedezni a futókat. Egy bizonyos Luke Kuechly

 2. 2

  pritek

  Remélem elfelejti ma bevenni a 20 tackle tablettáját. Amúgy azzal a hülyegyerek frizurájával végtelen szimpatikus a srác…és döbbenetesen jó játékos. Ha neki nem megy, nem fog menni az egész Panthers D-nek.

 3. 3

  katonadani

  szerintem elég kicsi az esélye annak, hogy Kuechly rosszul játsszon. Ellenben meg lehet verni a Panthers védelmét vele együtt is, a safetyket kell próbára tenni double move-okkal és hosszú játékokkal, erre pedig a Cardinals alkalmas lehet. Csak hagyjon a fal elég időt Palmernek

 4. 4

  wolandrule

  Mindkét beharang jó, Ti is megosztottak vagytok ahogy látom. Szerintem Panthers, de ami nagyon beleszólhat, az az időjárás. Patent meccs lesz!

 5. 5

  katonadani

  minden okés időjárás fronton :) azon kívül hogy nincs sivatagi idő, mint Arizonában, ez igaz :D

 6. 6

  acsdav2

  A liga legjobb elkapó triója (az elkapott yardok szerint!) a pittsburghi Brown-Bryant-Wheaton hármas 3348 yarddal. Az arizonai trió 3067 yardig jutott. A beharangozó egyébként nagyon tetszik, remélem Palmer a múlt hetinél jobb napot fog ki.

 7. 7

  katonadani

  a legjobb offense meg a feltett pontok alapján a Panthers. De nem csak a számok számítanak :)

 8. 8

  pritek

  Szerintem ami miatt a legjobbak, azok a kiegészítő emberek. JJ Nelson
  tökéletesen helyettesítette Brownt amikor szükség volt rá (és még
  gyorsabb is) és Jaron Brown pár csapatnál simán lehetne kezdő elkapó.
  Top trio ide vagy oda, ez a két kis fonzi tökéletesen illik közéjük és Fitz kiesésén kívül bármit túl tud élni az alakulat.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team