Connect with us

Hír

A védelem biztos jó lesz Philadelphiában

A Philadelphia Eagles kinevezte védőkoordinátorának Jim Schwartzot, a Bills korábbi DC-jét és a Detroit Lions korábbi vezetőedzőjét.

 

swartz

 

Schwartz vezetőedzőnek pocsék volt minden téren, Detroitban 29-51-es rekordot hozott össze 5 év alatt, valamint egy darab rájátszás részvételt, de azt is rögtön elveszítette a csapat. Mindezt úgy, hogy a gárdában ott volt az alatta 5000 yardot is passzoló Matt Stafford, a rekordokat halmozó Calvin Johnson, a védelembe pedig olyan első körös játékosok voltak, mint Ndamokung Suh, Nick Fairley, Ziggy Ansah. A türelem egy 7-9-es szezon után fogyott el Detroitban, amikor 7-4-es állásnál omlott össze a csapat. Ezek után a Billsnél kapott állást, ahol mint védelmi edző remekül helytált.

 

A Bills védelme az ő irányítása alatt a 4. legkevesebb pontot engedélyezte a szezon során és 54 sacket szerzett, ami a legtöbb volt a mezőnyben. Az általa futtatott 4-3-as rendszer tökéletes volt, a négy falemberből három és 10 sack fölé jutott (Mario Williams, Marcell Dareus és Jerry Hughes), Dareust, Kyle Williamst és Mario Williamst pedig a Pro Bowlba is be választották. Schwartz munkáját dicséri, hogy Rex Ryan alatt az egység a középszerűségbe süllyedt, meg sem közelítette a 2014-es formáját.

 

Schwartz az Eaglesben is 4-3-as védelmet futtathat, amire meg is van az alapanyag, Fletcher Cox pedig már előre is örül az elképzelésnek:

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!