Connect with us

Minden ami NFL

Az 5 legrosszabb anyagi helyzetben lévő csapat

Szombaton már kezdetét veszi a rájátszás, de 20 csapat már csak a tévén keresztül követheti az eseményeket. Épp ezért sok franchise-nál már lázasan folyik az új edző vagy új játékosok felkutatása, vagy épp a saját keretének rendbe tétele. A 2016-os szezonkezdetre jelen állás szerint öt csapat van mínuszban vagy 10 millió alatt a fizetési sapkát tekintve: Baltimore Ravens, Buffalo Bills, New Orleans Saints, Miami Dolphins és New Engald Patriots. Megnézzük, hogy milyen úton-módon tud ez az öt csapat felkészülni a draftra és a szabadügynök piacra, kiket vághatnak ki szívfájdalom nélkül némi extra mozgástérért cserébe (a 2016-os sapkát 150 milliónak veszem és az overthecap adatait használom fel).

Drew Brees

 

1. New Orleans Saints, – 3.96 millió dollár

 

Sean Payton bejelentette, hogy marad New Orleansban és ott akarja befejezni a karrierjét. Ez mind szép és jó, kezdheti mindezt egy alapos nagytakarítással. Az első, akitől nyugodtan megválhat a csapat, az a linebacker Dannell Ellerbe. Ellerbe legutóbb még a Super Bowl győztes Ravensben játszott úgy ahogy jól, de sem Miamiban, sem pedig New Orleansban nem tudta megváltani a világot. Nem mintha játszott volna, az utóbbi két szezonban kerek hét meccsen volt képes pályára lépni. Elküldése esetén a Saints 1,4 millió dead money mellett 4,5 milliót szabadíthatna fel 2016-ra. A következő, akinek meg lehetne köszönni az eddigieket, az Marques Colston. Hiába klubikon, az utóbbi szezonok nyögve nyelése után idén már végképp nem mutatott semmit. 32 éves, az elküldésével 3,2 milliót lehetne spórolni 2,7 millió halott pénz mellett. Szóba jöhetne egy fizetéscsökkentés is, de jó eséllyel azt a 3 milliót így is úgy is le kellene engednie.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!