Connect with us

Hír

Az Eagles is megtalálta az emberét

Doug Pederson, a Chiefs támadókoordinátora lesz az Eagles új főedzője philadelphiai sajtóforrások szerint. Pederson korábban dolgozott a sasoknál, mint QB edző, sőt, még 1999-ben a csapat egyik irányítója is volt.

pederson

 

Pederson 13 évet húzott le az NFL-ben, Ez idő alatt 17 meccsen kezdett, 12 TD mellett 19 interceptiont dobott. Volt Brett Favre és Donovan McNabb cseréje is, legjobb éve pont az Eaglesben volt. Legalábbis játékidőt tekintve, ugyanis 9 meccsen is pályára lépett, igaz 7 TD mellet 15 turnover került a neve mellé.

 

Edzőként is az Eaglesben futott be, 2009 és 2012 között volt a csapatnál, majd követte Andy Reidet KC-be, mint támadókoordinátor. Állítólag hatalmas szerepe volt Alex Smith játékának fejlődésében a 11 meccses győzelmi sorozat folyamán, alatta a KC idén a 9. legtöbb pontot szerző csapattá vált. Kinevezésével továbbá gyakorlatilag eldőlni látszik Sam Bradford sorsa, ugyanis a West Coast offense-t pártoló Pederson rendszerébe nem nagyon illik a sérülékeny egykori 1/1-es. Kinevezése a Chiefs rájátszásszereplésének vége után válik hivatalossá.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!