Connect with us

Hír

Billy Janziel Vegasban

Már beszámoltunk róla, hogy szombaton Johnny Manziel csapott egy görbe estét Vegasban, amit egy instagramra feltöltött hamis képpel próbált eltusolni. Habár agyrázkódás miatt biztos volt, hogy nem lép pályára a Steelers ellen az alapszakasz zárófordulójában, vasárnap mindenképpen jelentkeznie kellett volna reggel 9-kor a csapatorvosnál és a Browns-nál, ez viszont a vegasi kiruccanás miatt elmaradt.

 

Azóta kiderült, hogy nem csak az internet népét próbálta kicselezni, hanem a helyszínen is igyekezett megbújni az ismeretlenség árnyékában.

 

Jánosunk ugyanis szőke parókával, egy álbajusszal és egy szemüveggel jelent meg egy népszerű éjszakai klubban, ahol Billy néven mutatkozott be mindenkinek.

12510405_1047704701959579_3244167053693948166_n

 

Még mielőtt elindult volna a bulivonat, Manziel megvacsorázott a szórakozóhelyhez tartozó étteremben, ahol a legprivátabb helységben fogyasztotta el rendélését. Hajnali három körül megkapta a számlát. A fizetésnél Manziel kérte, hogy nem távozhatna-e fizetés nélkül, mivel készpénz nem volt nála, a kártyás fizetést pedig el akarta kerülni, hiszen a kártyás fizetéshez szükséges az egyén aláírása is.

CX-28unUEAEEXaE

 

Végül beadta a derekát, kifizette kártyával a számlát, aláírta a csekket, ezt követően pedig belevetette magát a vegasi éjszakába.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!