Connect with us

Hír

Chip Kelly a 49ersben!

Trent Baalke, a San Francisco 49ers general menegere kinevezte Chip Kellyt a csapat élére. Ez olyan szinten jó (?), hogy a 49ersnél Baalke az úr, Kellynek esélye sem lesz bele kontárkodni a csapat összeállításába és azzal foglalkozhat, amihez ért is – edzősködhet.

kelly

 

Kelly, amikor át vette Andy Reid csapatát, két 10-6-os szezont és egy rájátszás részvételt produkált Michael Vickkel, Nick Folesszal és Mark Sanchezzel. 2015-re aztán elszaladt vele a gépszíj, elengedte Jeremy Maclint, elcserélte LeSean McCoyt, leigazolta az alatta 3. számú futóvá avanzsáló DeMarco Murrayt, egy második kört és Nick Folest adta Sam Bradfordért, elküldte a csapat két kezdő guardját és ikonikus játékosait. A végeredmény az lett, hogy a szezon előtt egy meccsel már megköszönték addigi tevékenységét.

 

A 49ers szintén gyenge szezont zárt, de ez nem feltétlenül Jim Tomsula hibája volt. Sőt, helyenként kifejezetten ígéretes játékot mutattak. Ennek ellenére a vezetőedző kénytelen volt távozni, így Kellyn a sor, hogy rendbe tegye a csapatot. Az általa képviselt up-tempo offense talán jót tesz a tavaly még franchise irányítónak tartott Colin Kaepernicknek, aki jól illeszkedhet a gépezetbe. Ez mindenkinek jó lenne, mert a Kaep mögött lévő Blaine Gabbert közel sem váltotta meg a világot. Hogy mire fog menni Kelly a Seattle Seahawks és az Arizona Cardinals uralta csoportban, az nagy kérdés. De a csapat szempontjából remélhetőleg őt már nem meszelik el egy gyenge szezon után.

 

További hír, hogy Tom Coughlin kihúzatta magát az Eagles listájáról, nem akar a csapathoz menni főedzőnek.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!