Connect with us

Hír

“Eldobod az agyad” – statisztikák

Az nfl.com összeszedett 10 érdekes statisztikát a 17. forduló előtt.

 

1. Russell Wilsonnak 140 paszolt yard és 2 TD kell ahhoz, hogy franchise rekordot döntsön. Dave Krieg jelenleg a csapat legeredményesebb irányítója 32 TD-vel egy szezonban, míg Matt Hasselbeck 3,966 yardja jelenleg a Seahawks csúcs. 173 yard kell ahhoz, hogy a Russel Wilson legyen a Seahawks első 4000 yardos irányítója.

 

2. Csak a Seattle Seahawks és az Arizona Cardinals van a legjobb ötben mind total offense-t és total defense-t figyelembe véve. A két csapat egymással játszik a hétvégén.

 

3. 2013 óta az Eaglesé a legjobb mérleg:

nfc-east-with-best-record_pg_600

 

4. Ryan Fitzpatrick 104 kezdőként megvívott mérkőzés után szerepelhet először a rájátszásban. Ennél tovább csak Archie Manningnek kellett várnia, ő 139 kezdő mérkőzés után játszott a rájátszásban.

 

5. Ha győz otthon a Carolina Panthers a Tampa Bay Buccaneers ellen, akkor 8-0-ás hazai mérleggel zárják az évet és megszerzik az első kiemelést az NFC-ben. 1975 óta 23 csapat csinált veretlen szezont hazai pályán, közülük 12 bejutott a Super Bowlba, 7 pedig meg is nyerte azt.

 

6. AJ Green és Julio Jones tagja annak az öt játékosnak, akik 5 szezon alatt elérték a 6000 elkapott yardot. A többiek: Randy Moss, Jerry Rice, Torry Holt.

 

7. Antonio Brownnak 52 elkapott yard kell, hogy megdöntse a Steelers franchise rekordját, amit pont ő állított fel tavaly. 1698 a cél.

 

8. Ha győz a Patriots, akkor megszerzi az első kiemelést az AFC-ben. Bill Belichick csapata ötből négyszer is Super Bowlba jutott, ha első kiemeltként végeztek, a mérleg pedig 2-2. Egyébként a Patriots soha nem jutott Super Bowlba Belichick alatt, ha nem első vagy második kiemeltként végeztek.

 

9. Az újonc Marcus Petersnek egymaga több interceptionje van (8), mint az egész Cheifsnek (6). Ilyen újoncnak 1940 óta csak egyszer sikerült.

 

10. Kirk Cousinsnak az utóbbi két meccsen egyaránt sikerült 300+ yardot és 4 TD passzt kiosztania. Zsinórban kétszer háromszor ilyen számokat produkálnia csak két QB-nak sikerült eddig, Drew Breesnek és Dan Marinonak.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!