About the author

7 Comments

 1. 1

  Rynald

  Jó téma nagyon, viszont pont azért mert kb mindenhol csak 1 játékos jött ki, vagy még annyi se, ezért én máshogy szabtam volna meg a limitet. Inkább átlagoljon nagyobb pontokat, és 1-2 nagyon gyenge szereplés belefér. Ha 16 hétből 2 gyenge, akkor azt én még mindig kiegyensúlyozott szereplésnek hívnám, ami bőven jobb, mint hogy egész idényben egyik héten rohadt jó, másik héten 0, vagy az említett fél szezonos játékosok. Egy szó mint száz, nagyon jó kritérium a kiegyensúlyozottság, csak nem kellett volna szerintem olyan szigorúan mérned :)

 2. 2

  Chester

  Próbáltam úgy mérni ezt a kritériumot, hogy azért ne legyen nagyon lent, meg az se mindegy, hogy mikor voltak azok a gyenge pontok. Brady például 11 pontot hozott a döntő fordulóban, Brown meg csak hatot, előtte meg 300 meg 200-at 14 fordulón át :D. Volt olyan ligám, ahol a srác a legjobb 4-be sem került be úgy, hogy Peterson és Gurley volt a két kezdője, és a csapata sem volt rossz, ezért is véltem fontosnak a magas limitet a posztnál :)

  Én is nagyon sok meccset szívtam meg amiatt, mert nálam 1-1 játékos, hiába volt összességében top10-es, becsúszott neki 3-4 gyengébb teljesítményt, amiken el is ment például az a meccsem.

 3. 3

  Rynald

  Hát igen, az is fontos szempont, hogy a playoffba ne égjen be. Csak azért mondtam ezt, mert ezekkel a limittel összesen kb 3-4 játékosról beszélhetünk, és ez alapján én ha a kövi drafton a kiegyensúlyozottságra akarok építeni, akkor ez a poszt nem tud akkora segítséget adni nekem, mint amennyit potenciálisan adhatna 1-2 apró kritérium megváltoztatásával. Mert egyébként mégegyszer mondom nagyon tetszik az alapötlet, máshol ilyet még nem is olvastam :)
  Összefoglalva akkor én így nézném meg:
  – A pontkritériumok, amiket megszabtál azok kb jók szerintem
  – De minden játékosnak belefér max 2 gyengébb meccs, de csak az alapszakaszban

 4. 4

  Chester

  Megfontolandó kritika egyébként. :) Lehet ezeknek a játékosoknak majd szánok egy külön irományt hamarosan. :)

  Mert amúgy tény, hogy Deckerrel nem lehetett szezont nyerni, de Brownnal igen, hiába az a 3-4 gyengébb meccs. De én sem olvastam még ehhez hasonló posztot máshol, így kipróbáltam, de nem gondoltam volna előzetesen, hogy ilyen kevés játékos lesz csak. :)

 5. 5

  Rynald

  Jaja, de ezzel nincs gond, néha finomítani kell a kritériumokat, hogy minél érdekesebb/reálisabb képet kapjunk, és újra és újra el kell végezni a “kísérletet” :D

 6. 6

  petipajti

  teljesen egyetértek rynald-dal, baromi jó cikk, nagyon jó az alapötlet, de egy kicsit kevés játékos szerepel benne. én is amellett lennék, hogy vegyünk ki 2-3 meccset, de csak az alapszakaszból és úgy nézzük meg, hogy kik a leginkább konzisztensek.

 7. 7

  Chester

  Megfontolom, de nálam ez mindenképp külön kategória ettől a három játékostól. :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team