About the author

5 Comments

 1. 1

  ZsindelyLord

  Csak én hittem azt hogy benne lesz a top10-ben Mike Daniels is? :O

 2. 2

  petipajti

  nagyon egyetértek a te – dl hasonlattal, abszolút igaz, hogy watt-on kívül szinte mindegy, kit veszel ki, az ő értéke meg baromi nagy, annyival nem ér többet (3-4. körben ki szokott menni).

  viszont ha megnézzük a top10 szerzett pontjait, akkor láthatjuk, hogy meccsenként 4-5 pontot hoznak, ami mondjuk 2 sack vagy 3 tackle meg 1 sack. ez így első ránézésre nem tűnik soknak, de a pozícióval ennyi pont jár. és ez csak a top10, ha egy 12 fős ligában 2 dl-lel számolunk csapatonként, akkor 24 dl-re van szükség.

  éppen ezért ezzel lehet kicsit trükközni: én sokszor hétről hétre váltogatom a dl-eket ellenfél függvényében. azokat a védőfalembereket veszem ki, akik olyan csapattal játszanak, ahol kevésbé erős a támadófal vagy az irányító futkározós típus (ha line of scrimmage mögött viszik le bárhol, sack-nek számít). nem mindig jön be a módszer, de ha 1-2 sack becsúszik, akkor már olyan mintha top10-es dl-t húztam volna, ellenben nem kellett érte magas pick-et adnom :)

  másik trükközési lehetőség, hogy néhány játékost átnevelnek másik posztra, de év közben a játékban ez már nem változik. tavaly derrick morgan-t képezték át dl-ből lb-vé, de a játékban dl maradt, aki közepes lb pontokat hozott, ami elit dl pontoknak felel meg és simán el lehetett hozni az utolsó körökben, idén pedig khalil mack váltotta át a tavalyi olb posztját dl-re, de a valóságban valahol a kettő határán játszik, ezért is lehettek ennyire jók a pontjai (és ezért is szereztem meg, ahol csak tudtam :D – erős idp (11 játékos) dynasty-ban 8. kör, fk! ligában 9. kör)

 3. 3

  petipajti

  ő épphogy befér a top40-be fantasy szempontból, ami nem feltétlenül valós értéket mutat.

 4. 4

  Chester

  Ez csak fantasy. :)

 5. Pingback: Fantasy 2015 – Top10 TE | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team