Connect with us

Hír

Ivory nem biztos a maradásban

A New York Jets legjobb futója, Chris Ivory bizonytalan a jövőjével kapcsolatban. A 27 éves játékos Pro Bowl szezonon van túl, 1070 yardot és 7 TD-t termelt a földön. Persze meg kell jegyezni, hogy a szezon második felére kissé elfogyott a lendület és kisebb sérülések is hátráltatták, de ettől függetlenül komoly fegyvere volt a támadóknak. Ugyanakkor a 10 millió dollárnyi hely a fizetési sapka alatt nem túl sok, miközben olyan játékosok szerződése jár le, mint Damon Harrison (NT), DeMario Davis (LB) vagy Muhammad Wilkerson (DE). Igaz, Leonard Williams miatt utóbbi nem lesz komoly veszteség , ám cserébe Ryan Fitzpaticket kellene megfizetni. Mindezzel maga Ivory is tisztában van:

 

“Nem tudom, mi lesz. Ha meg tudnánk egyezni, szívesen maradnék New Yorkban. De ott a fizetési sapka meg minden, a többi srác, akiket le- vagy vissza karnak igazolni. Ha nem sikerül megegyeznünk, akkor megyek tovább előre és máshol folytatom a karrieremet”.

ivory

 

Érdekesség, hogy a Jetsnél nem csak Ivory, hanem a második számú futó, Bilal Powell  szerződése is lejár, valamint Stevan Ridleynek sincs kontraktusa a következő évekre. Ridley nem sokat ér, de Powell kifejezetten jól futott, amikor lehetősége volt rá, elkapásokban pedig eredményesebb volt, mint Ivory. Meglepő lenne, ha bármelyik játékos New Yorkban folytatná jövőre, ahhoz egy-két nagyobb nevű játékostól el kellene búcsúznia a csapatnak (pl. Antonio Cromartie elküldésével 8 millió dollár szabadulna fel).

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!