Connect with us

Hír

Jared Allen játéka kérdéses

Jared Allent  a Carolina Panthers idén szerezte meg egy csere útján a Chicago Bearstől Charles Johnson pótlására. Azóta Johnson visszatért (bár koránt sem a legjobb formájában), de Allen maradt a kezdőben egészen mostanáig. A Seattle Seahawks elleni meccs negyedik negyedében eltört egy csont a lábában és bár visszatért a pályára, most kétséges a játéka a Cardinals ellen.

Oct 25, 2015; Charlotte, NC, USA; Carolina Panthers defensive end Jared Allen (69) reacts after sacking Philadelphia Eagles quarterback Sam Bradford (7) (not pictured) in the fourth quarter. The Panthers defeated the Falcons 27-16 at Bank of America Stadium. Mandatory Credit: Bob Donnan-USA TODAY Sports

 

Allen 12 éves pályafutása során csak három meccset hagyott ki sérülés miatt, viszont az Arizona Cardinals elleni mérkőzés lenne mindössze a második konferenciadöntője. A fénykorában a liga legjobb defensive endjének tartott játékos még soha nem lépett pályára Super Bowlon, így érthetően mindent megtesz azért, hogy a csapat rendelkezésére álljon. Ron Rivera vezetőedző azonban kénytelen reálisan nézni a dolgokat:

 

“Mindent megtesz azért, hogy készen álljon. De nem akarom, hogy azt higgye, hogy játszani fog, bármi is lesz. Egy csomó dolgot figyelembe kell vennünk, nem elég annyi, hogy ‘Jól érzem magam’ “

 

Ha Allen nem tud játszani, akkor Kony Ealy és Mario Addison osztozhat a snapeken. Ha Allent IR-re teszik, akkor a Wes Horton vagy Ryan Delaire jöhet fel a gyakorló csapatból.  A sérült-lista mondjuk meglepő lenne, ha van reális esély rá, hogy a karrierje során 136 sacket jegyző Allen felépüljön az esetleges Super Bowlra. Már csak a mentalitása és a küzdeni akarása végett is.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!