Connect with us

Hír

Jermaine Kearse nem ad kedvezményt

Jermaine Kearse , a Seattle Seahawks játékosa kifejtette, hogy bár imádja Seattle-t, olcsóért nem marad a csapatnál. Személyes vélemény, de azt hiszem, hogy ezt a csapást valahogy, könnyek közepette, de csak kiheveri a franchise.

kearse

 

Hogy Kearse éppenséggel milyen okból kifolyólag gondolja azt, hogy őt majd valaki túlfizeti, az jó kérdés. Karrierje során négy év alatt 1599 yardot szerzett és 10 TD-t, legjobb, azaz idei évében 685-öt. Az 5 elkapott TD-je sem egy eget rengető szám, főleg, ha Doug Baldwin (1069 yard, 14 TD) adatait nézzük. Az újonc Tyler Lockett  első évében lenyomta (644 yard és 6 TD), pedig fele annyi mérkőzésen kezdett csak, valamin Jimmy Graham is visszatér jövőre. Nem úgy néz ki, hogy a Seahawks majd megfeszül az alap esetben harmadik-negyedik számú elkapójáért.

 

Kearse szerencséje, hogy idén nem lesz sok nagy név az elkapó piacon, de jelenlegi előrejelzések szerint legjobb esetben is 4 millió dollár körüli szerződést kaphat. A Seahawks idén 2,3 milliót utalt neki, talán felmennek majd háromig, de tovább aligha. Innentől kezdve pedig a játékoson áll, hogy egy Super Bowl esélyes csapatban 3 millióért, vagy egy gyengébb csapatban négyért, már ha egyáltalán Pete Carrollék ajánlanak neki valamit. Így vagy úgy, erre az elkapására sokáig emlékeznek majd:

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!