About the author

12 Comments

 1. 1

  ZsindelyLord

  Szerintem tudásban van kb. ugyanott van a két srác, statisztika ide vagy oda. Csupán Manziel mellé kéne egy olyan ember mint mondjuk Belichick. Aki eléggé keményen áttudná formálni fejében a dolgokat. De látok benne annyi potenciált, hogy csere irányítóként egy-két év tapasztalat után jobban vezesse a Dallast, mint Matt Cassel. (Igen, józan vagyok, igen, tudom miről beszélek, és igen, tisztába vagyok vele hogy Manziel mellett érvelek.) :D

 2. 2

  Rynald

  Ha Texans lennék, azt hiszem bepróbálkoznék Griffinnel. Persze én nem örülnék neki, mert a Coltsnak szurkolok. De mondjuk ha 49ers, Eagles, esetleg Rams lennék, akkor is elgondolkoznék rajta

 3. 3

  polo62

  szerintem bárki is viszi el RGIII-t, jól jár vele. ahogy írtad, tényleg fel lehet építeni, és fejben is rendben van, és bár visszaesett a teljesítménye, de a töretlen bizalom felé sem volt meg. szerintem évi 5 milliónál többet fog kapni, viszont nagyon alacsony garantált tartalommal.

 4. 4

  Attila

  Én Johnie-nál a pályánk kívüli ügyeket 1/10-re tenném :D Ekkora tintás gyereket ritkán látni :D

 5. 5

  renningan

  Én is annyit adtam volna. Csak a Dallas miatt kapott magas rétékelést :D ők szeretik :D

 6. 6

  renningan

  A 49ersben Kellynek ott van Keap, a Rams már megszívta Folesszal, de az Eagles érdekes lenne.

  Szerintem a Houston jól járna vele.

 7. 7

  AwesomeOne

  De ha a Dallas miatt lett felhúzva, akkor ott RGIII 10-ből 15-öt érdemelt volna :D

 8. 8

  AwesomeOne

  Szerintem Manziel ki lesz vágva, elviszi a Dallas. Mindenki boldog lesz, csak 2 év múlva jönnek rá, hogy még mindig nincs megfelelő irányítójuk Romo helyére.
  RGIII viszont még mindig hatalmas tehetség. Már van NFL tapasztalata bőven, és ha tényleg 100%-os, és megkapja a bizalmat, akkor ő még bőven lehet kezdő irányító. Ő érte nagyobb verseny lesz, és bárki is szerzi meg, ha építenek köré egy jó csapatot, és ő is elkapja újra a fonalat akkor… de ez még a jövő zenéje.

 9. 9

  sting

  Szerintem Dallasban se mindenki dilettáns.
  Romo mögé olyan irányító kell, akire a rendszer ráilleszthető.
  Sem RGIII se Manziel nem kompatibilis. Ilyen erővel Vick-et is vihetik majd, ő is tuti szabad lesz.
  Különben (szerintem) Griffinre esélyük se lesz, őt elviszik kezdőnek valahová, Legalábbis megversenyeztetik, és neki van akkora egója, hogy oda megy ahol kezdhet.

 10. 10

  googlekereso

  Colts drukkerként, amikor a Broncos ellen játszottak szép kis dilemmában voltam, hogy kinek is szurkoljak. Rendes Colts drukkertént a Coltsnak kellett volna, na de Manning nélkül meg gyak. nem lett volna ott a Colts, ahol, úgyhogy megmaradtam kb. semleges szurkolónak, azzal a különbséggel, hogy bármelyik fél is csinált egy nagy játékot vagy TD-t, miután felugrottam örömömben egyből jött a bazmegelés is XD

 11. 11

  renningan

  Ha első körben irányítót húznak, akkor felesleges. Ha nem, talán akkor is.

 12. 12

  renningan

  A Dallas rendszere futáson alapszik. Futni, futni, futni. Ehhez egy mobilis irányító kifejezetten jó lehet. Másrészt meg látva Casselt és a többieket, ennél csak jobb lehet.

  Egyébként Jerry Jones a főnök :D És jó eséllyel az van, amit ő akar.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team