About the author

11 Comments

 1. 1

  mc_deere

  egyetértek, ez a vereség most belichické (avagy mcdanielsé), túl sok volt a rossz hívás ahhoz, hogy ne lehessen ezt kimondani. bosszantó a vereség, persze, de elnézve a pantherst, lehet, hogy csúnya maflást sikerült kikerülni a super bowlban

 2. 2

  polo62

  sajnos azt kell mondani, hogy megérdemelte a Broncos. Miller állat volt, és azzal, hogy középről is folyamatosan jött a nyomás, meg volt ölve a Pats offense. utólag lehet azt mondani, hogy hibázott BB azzal, hogy kétszer nekiment 4.-re, de azért Manningben még most is benne van, hogy megvillan és 4-5 percet lepörget az órából. Gost-ra sem lehet ráhúzni, más összetenné a két kezét, ha 500+ berúgná az extrát egyhuzamban. nekem a támadófal fáj rettentően, az év elején ódákat zengtek róluk, hogy milyen jól működött a rotálással, azóta jöttek sérülések is, de a tegnapi vicc kategória volt. Cannon gyakorlatilag mire megfordult Brady már a földön volt. ennek ellenére büszke vagyok, mert év elején bőven aláírtam volna az AFC döntőt, és nem volt ez rossz szezon, de ezek után fájni fog az az 1. körös cetli. a Panthersre nehéz szavakat találni, valami brutál, bárki ellen toronymagas esélyesek lennének, nagyon kellett nekik a Falcons meccs. nem szeretem a Denvert de nagyon szurkolok Peytonnak, nagyon megérdemelné, viszont biztos nem lesz elég a game manager QB szerepkör. tőle is extra kell, ha meg akarják fogni a Carolina-t

 3. 3

  Attila

  Hát nem is tudom mit mondjak. A folyamatos 3 and out-októl már az agyvérzés kerülgetett. A Broncos védelme brutál volt. De nem hiszem el, hogy Edelman és Gronk csak alig alig tudtak elszakadni. Ennyire durván őrizték volna őket? Valami vicc volt, hogy White-nak kellett volna dobálni a hosszú passzokat? Nem igaz… A falról inkább nem is írok, azt már úgyis 100x elküldeni mindenki az anyjába. Gostkowski egy aranylábú rúgó, egész biztosan nem lehet hibáztatni. 523 extrapontot berúgott, hát istenem az 524.-et éppen kihagyta és pont a Broncos ellen. Mindenki hibázik néha.
  Ami érdekesebb az az, hogy a 4. negyed környékén, amikor már éreztük, hogy forró a dolog (de már hamarabb is érezhettük) és ott voltunk a Broncos térfelén, akkor miért nem mertünk meghúzni egyetlen trükkös játékot sem? Könyörgöm ez már az elődöntő volt. Mikor kell trükkös játék, ha nem akkor, amikor 8 pont vagy 5 pont hátrányunk van, pörög az óra és az ellenfél térfelén vagyunk 2nd and 10-re vagy éppen 3rd és 5-re??? Ezt mindenképpen hibának tartom, mert ha tavaly a Ravens ellen -14 pontról feljöttünk hipp-hopp, akkor itt is biztosan meg lett volna 1 TD.
  Na mindegy. Természetesen az is hozzá tartozik a dologhoz, hogy hatalmas gratula jár a D-nek és tegyük össze a két kezünket, hogy ennyi sérülttel ilyen szezont zárhattunk. Találkozunk szeptemberben, remélhetőleg egészséges fallal és futójátékkal együtt, aztán jöhet az #ontoSB51

 4. 4

  polo62

  a trükkös játékot alapból nehezebb kivitelezni, többet kell gyakorolni, és így, hogy mindig sérült volt valaki, biztos nagyobb rizikó lett volna bevállalni,

 5. 5

  razs

  Más oldalon sírtak a Patriots szurkolók a bíráskodás miatt, így egy nap távlatából a Patriots és főleg a semleges szurkolóknak mi a véleménye?

  Én igaz Denver szurkolóként, de nem láttam hogy durva módon lejtett volna a hazai pálya. Én két esetet láttam:
  – a “Hillman hülyéskedett el egy fumble-lé alakuló lateral passzt” (azaz hogy nem volt esélye elkezdeni visszahordani a védőnek): bíró legyen a talpán, aki a +/- 2 fokos szögelfordulást élőben jól látja abban a dobásban. Másrészt ebből így is TD-t szerzett a Patriots, így nem befolyásolta a pontszerű eredményt. Persze ettől még bírói szempontból valóban hiba volt.
  – a másik az a két pass interference az első negyedben, ahol a másodikat illett volna a Patriotsnak ítélni.

  De én ez alapján nem érzem, hogy “elcsalták” volna a meccset, ez nálam a bírói tévedések kategória, és nem is extra sok.

 6. 6

  polo62

  Pats szurkolóként írom, szerintem nem a bíráskodáson múlt. voltak tévedések, de minden meccsen vannak, nem ezen múlt.

 7. 7

  Attila

  Első negyedben azt hiszem volt egy két gyanús eset. Meg egyszer Gronkot tépték az end zone-ban, azt nem tudom, hogy be kellett volna fújni vagy sem.
  De egyébként ez a meccs nagyon nem a bírókon múlt szerintem.

 8. 8

  katonadani

  szerintem egyedül az volt kifogásolható, hogy az első negyedben két ugyanolyan helyzetben a Patsre bedobták, a Broncosra nem, de szerintem ennyi bőven benne van egy mérkőzésben

 9. 9

  Everlast77

  Annál a lateralnál én azon csodálkoztam, hogy megkaptuk a labdát :)
  Az volt a zseniális a Denver védekezésében, hogy nagyon kemény emberezést
  nyomtak a sec-ben, folyamatosan a szabálytalanság határát súrolva, a
  bírók pedig teret hagytak ennek. Ezért tűnt az O fal sokkal rosszabbnak,
  mint a KC ellen, pedig csak a Denver sec szétütközte az elkapókat, Von
  Millerék pedig egy jobbak voltak mint a KC sora. Ahogy borult a gyors
  passz játék, vége volt a dalnak. Jelenleg a Pats támadójátékát egy ilyen
  kemény emberezős védekezéssel lehet megfogni. A bírók pedig hagyták ezt
  a játékot, bár a második félidőben azért több zászló repült a Denver sec-re. De ez a
  meccs nem a bírókon ment el, hanem a falon. Értékelhető futójáték is
  azért nem volt hetek óta, mert ez a fal alkalmatlan rá! Egyetlen bírói
  hibát emelnék ki, ami szerintem befolyásolhatta valamennyire a meccset,az pedig a Talib DPI Gronkon az endzone-ban. Azt azért illet volna bedobni, de ismét mondom, nem a bírókon múlt!

  Mondjuk az azért megérne egy misét, hogy az utóbbi idők NFL (Goodell) intézkedései deklaráltan a támadó focit hivatottak támogatni, a védekezővel szemben! Na Pats-Broncos ennek a tökéletes ellenpéldája volt, szerintem :)

 10. 10

  Attila

  na, visszanéztem megint a sport2-n.
  Hát amikor még 6:40 volt hátra, akkor szerintem nyugodtan meg lehetett volna próbálni. Vagy pedig field goalt lőni.
  Mindegy, próbálok nem rágódni rajta többet, nyilván Belichick és McDaniels jobban tudja, mint én :D

 11. 11

  Szilárd Süveges

  En is Pats szurkolokent mondom, hogy semmi gaz nem volt a biraskodassal. En meg a sec utkozeseket sem itelem sargasnak. Ez a foci, ami kemeny. Talibot sem. Kicsit megfogta a mezet es huzott rajta egy kicsit. Azert azt ne kepzelje senki hogy egy 110 kilos gronkot ez vissza kellene hogy tartson. Siman harman voltak rajta magas is volt a labdat, ennyi…
  Ez a meccs a kokemeny Broncos front-7-nek volt koszonheto szerintem es a hozzajuk kepest nagyon-nagyon messze levo Pats Offense falnak. Mindent elarul az a szituacio mikor Cannon csak akkor vette eszre hogy blokkolni kene mikor Wolfe mar elszaladt mellette->sack. Annyira egyertelmu volt hogy siman meg kellett volna blokkolni hogy Brady nem is nezett arra.
  Viszont a defense-re benne Hightowerre, Collinsra, es Ninko-ra nagyon buszke voltam.
  Ja es persze a secondary-re sem lehetett panasz, Ahogy Thomast kivettek a jatekbol es Sandersnek is csak pillanatai voltak. Persze a ket bekapott TD-n kivetelevel. Azokat talan ki lehetett volna vedeni.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team