Connect with us

Hír

Lane Johnson 63 milliós szerződést kapott

Lane Johnson szerződést hosszabbított a Philadelphia Eaglesszel. A kontraktus érvényében 2021-ig kötelezte el magát a csapat mellett, a hosszabbítással 63 millió dollárt kereshet, amiből 35,5 millió garantált. Johnsont a 2013-as draft első körének 4. választásával szerezte meg az Eagles. Azóta egyetlen meccset sem hagyott ki sérülés miatt és a liga 10 legjobb jobboldali tackle-je között tartják számon.

lane johnson

 

Az idei offseason volt az első alkalom arra, hogy a játékossal új szerződésről tárgyaljanak. Az újonc kontraktusából még egy év van hátra és mivel első körös játékos, az Eaglesnek lehetősége lett volna arra, hogy lehívja a 2017-es szezonra Johnson 5. éves opcióját. Ehelyett azonban inkább hosszú távú szerződésben gondolkodott a franchise.

 

Az OverTheCap szerint Johnson 35 milliós garantált tartalma a legtöbb, amit tackle eddig a ligában kapott. A második legtöbb Trent Williamsnek van 30 millióval. Ez elit baloldali tackle fizetés, ami akár azt is feltételezheti, hogy a csapat elküldi a 34 éves Jason Peterst, amivel 6 millió dollárt szabadíthatnának fel. Bár ez utóbbi talán korai lenne, nem kétséges, hogy hosszú távon Lane Johnsont képzelik Philadelphiában left tackle poszton.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!