Connect with us

Hír

Lane Johnson 63 milliós szerződést kapott

Lane Johnson szerződést hosszabbított a Philadelphia Eaglesszel. A kontraktus érvényében 2021-ig kötelezte el magát a csapat mellett, a hosszabbítással 63 millió dollárt kereshet, amiből 35,5 millió garantált. Johnsont a 2013-as draft első körének 4. választásával szerezte meg az Eagles. Azóta egyetlen meccset sem hagyott ki sérülés miatt és a liga 10 legjobb jobboldali tackle-je között tartják számon.

lane johnson

 

Az idei offseason volt az első alkalom arra, hogy a játékossal új szerződésről tárgyaljanak. Az újonc kontraktusából még egy év van hátra és mivel első körös játékos, az Eaglesnek lehetősége lett volna arra, hogy lehívja a 2017-es szezonra Johnson 5. éves opcióját. Ehelyett azonban inkább hosszú távú szerződésben gondolkodott a franchise.

 

Az OverTheCap szerint Johnson 35 milliós garantált tartalma a legtöbb, amit tackle eddig a ligában kapott. A második legtöbb Trent Williamsnek van 30 millióval. Ez elit baloldali tackle fizetés, ami akár azt is feltételezheti, hogy a csapat elküldi a 34 éves Jason Peterst, amivel 6 millió dollárt szabadíthatnának fel. Bár ez utóbbi talán korai lenne, nem kétséges, hogy hosszú távon Lane Johnsont képzelik Philadelphiában left tackle poszton.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások