Connect with us

Hír

Méltósággal veszteni

Az elmúlt héten már leszűrhettük, hogy a Bengals játékosok rendkívül szimpatikusak és sportszerűek. A Steelers elleni vereség miatt nem kellett meccsre menniük a hétvégén, így otthon tekintették meg, hogy barátaik mint szerepelnek Denverben. Végül a hazaiak jutottak be a főcsoportdöntőbe 23-16-os sikerüknek köszönhetően, ahol a New England Patriots csapatával csapnak össze az AFC trónjáért és a Super Bowlba kerülésért.

 

Persze a Bengals játékosoknak sem kellett több, gyorsan mindenki leült a twitter elé és nekiállt osztani az észt. A legtöbb játékosuk valami hatalmas csalásnak és a dolgok kozmikus együtt nem állásának tulajdonította a múlt héten történteket, így önelégülten pötyögtek a közösségi oldalra a Steelers vereségét követően.

“Most már minden helyreállt a világban.” – mondta a safety, Iloka.

 

De nem csak ő gondolta úgy, hogy valami galiba van a csillagokkal. Egy másik úriember, Maualuga napok óta nem bírt aludni. Most a Broncos igazságtételének köszönhetően ismét nyugodtan tudja álomra hajtani buksiját.

 

És persze Dre Kirkpatrick sem maradhatott ki a buliból, aki 8 napon keresztül kereshette az idézetet vagy szedhette össze ezt a pár szót, amit végül egy rendkívül szerény kép keretében posztolt.

 

Mohamed Sanu sem rejtette véka alá az érzéseit, de Jeremy Hill reakcióját nem nagyon tudjuk értelmezni.

 

Ezen társasághoz képest az erkölcsi magaslaton trónol Adam Jones, aki a kárörvendés helyett inkább elment golfozni, majd családfői kötelességeinek eleget téve, elvitte a pereputtyot (feleségét és két gyermekét) Sea Worldbe.

https://twitter.com/REALPACMAN24/status/688778175854284800?ref_src=twsrc%5Etfw

pacman

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!