Connect with us

Minden ami NFL

Mi történik akkor, ha Megatron visszavonul? – FRISSÍTVE!

Calvin Johnson nemrég hivatalos közleményben pedzegette, hogy elgondolkodik a visszavonulás lehetőségén. Ez számos kérdést felvet, például, hogy mi lesz a maradék garantált tartalmakkal, vagy, hogy mi van akkor, ha a játékos meggondolja magát?

 

calvin-johnson-nfl-green-bay-packers-detroit-lions7-850x560

 

Először is, Megatronnak a 2019-es szezon végéig van érvényes szerződése és további 12 millió dollárra jogosult, mint garantált tartalom. Ám amennyiben úgy dönt, hogy visszavonul, akkor nem kapja meg a szerződésébe foglalt összes garantált tartalmat, hanem csak az aláírási bónusz hátra maradt részét, ami 3,2 millió dollár. Tehát, ha Calvin Johnson, a Detroit Lions minden idők legjobb elkapója, aki sok más rekord mellett 2012-ben 1964 elkapott yarddal NFL csúcsot állított be visszavonul, akkor pénzügyi szempontból igen jól jár vele a Lions. Ráadásul a csapat vissza is igényelheti annak a 3,2 milliónak a bizonyos százalékát a CBA szabályozása szerint. A szabályt egyébként a Hall of Famer futó Barry Sandersnek, minden idők talán legjobb Lions játékosának köszönhetjük. Ő 30 évesen vonult vissza, élő kontraktussal és szép aláírási pénzzel. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy a Lions leállna vitázni azon a 3 millión, végtére is nem járnának rosszul a dologgal.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!