Connect with us

Minden ami NFL

Miért jó, hogy Jim Caldwell marad?

Jó egyáltalán? Azt kell mondjam, hogy igen. Sean Payton szintű edző nem nagyon került ki a piacra, Chip Kelly rendszere nem feküdt volna a csapatnak, Adam Gase-t  elvitte a Dolphins, Tom Coughlinnál pedig elmúlt a varázs. Nem volt tehát igazán jó opció a HC posztra, így tulajdonképpen lehet örülni Jim Caldwellnek. Hogy miért?

caldwell-jim-01052015-us-news-getty-ftr_1or3vyey4vrs6129m6wmino39c

 

Egyrészt, mert a játékosok imádják. Ő az a fajta edző, aki nem csesztet senkit, ha ne adj isten még tisztelik is, akkor már olyan nagy baj nem lehet. Állítólag Megatron vissza nem-vonulásának is az egyik feltétele az volt, hogy Caldwell maradjon. Az más kérdés, hogy a koordinátorokat néha meg lehetne legyinteni, ha hülyeséget csinálnak, de hát semmi sem tökéletes.

 

Másrészt Teryl Austin, a csapat védőkoordinátora, Caldwell felfedezettje, amit nem lehet tőle elvenni. És mivel úgy néz ki, hogy Austin idén nem kell egyik csapatnak sem főedzőnek, nem kell attól tartani, hogy egy esetleges új vezetőedző belekontárkodni a munkájába. Mert azt el kell ismerni, hogy többek között Darius Slay és Ziggy Ansah fejlődése neki köszönhető.

 

Harmadrészt pedig, lehetne Caldwellnél sokkal rosszabb is.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!