Connect with us

Hír

Rice nem adja fel

Ray Rice, a Baltimore Ravens futója 2014 szeptembere óta nem lépett pályára az NFL-ben. A reményt azonban azóta se adta fel, hogy újra csapatot talál magának. „Soha nem akarod feladni a reményt, hogy befejezz valamit, amit elkezdtél és az életed részévé vált.” – nyilatkozta a running back.

 

rice

 

Rice visszatérése elé az NFL nem görgetett akadályokat, de etikai okok miatt egyik NFL csapattól sem kapott konkrét megkeresést. Rice folyamatosan edzésben tartja magát és elmondása szerint heteken belül újra formába tudna lendülni. Több csapat is van, akik kisebb futógondokkal küzdöttek az év folyamán, de úgy tűnik mindenki a free agency piacról, valamint a draftról szeretne erősíteni. Rice ugyan egy jó futó, de nagyon úgy tűnik, egy ilyen súlyos vétséget még a legelvetemültebb tulajdonosok sem vállalnak be. Kérdés, hogy a draft és a szabadügynökpiac zárása után is, jobb futó nélkül maradt csapatok végül számolnak-e vele vagy lassan végérvényesen szögre akaszthatja-e a cipőjét Rice.

 

Amennyiben ez nem történik meg, akkor Rice számára marad az edzősködés lehetősége. Jelenleg úgy néz ki, hogy a running backeket edzheti az NFLPA Collegiate Bowlon. Ez a bowl olyan főiskolások számára kerül megrendezésre, akik jelentkezhetnek a draftra. “Akár fiatal rookie, akár fiatal főiskolás, én segíteni akarok mindenkinek, hogyan boldogulhatnak a legjobban az NFL-ben.” – mondta ezt egy másik interjújában, ahol arról kérdezték, miért vállal edzői megbízásokat. Mindenesetre a játék közelében képzeli el jövőjét, akár játszhat még az életben, akár nem.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!