Connect with us

Hír

Russell Wilson és a Nike házassága

A szabadügynök piac még ugyan nem nyitott ki, de nagy szerződések már most is születtek. Ha nem is a csapatok és a játékosok között, de a sportszergyártók is igyekeznek magukhoz kötni játékosokat. Most éppen Russell Wilson és a Nike között létesült kapcsolat.

 

russell-wilson

 

A szerződés pontos részletei még ugyan nem ismertek, de senki nem lenne meglepve, ha az utóbbi idők egyik legnagyobb szerződése jött volna létre a két fél között. Wilson meze a negyedik legkelendőbb az irányítók rangsorában és az egyik legkedveltebb figura az Államokban. 2014 márciusa és a 2015 februárja között egyenesen az ő mezéből kelt el a legtöbb a kimutatások szerint. A Nike akármekkora pénzt is ajánlott a fiatal QB-nak, biztos nem nyúlt mellé. Az utóbbi időben Tom Brady és Cam Newton is a rivális Under Armour márkája mellett tette le a voksot, így a Nike számára létfontosságú volt, hogy találjanak egy megfelelő arcot maguk számára.

 

Wilson ma éjjel a Pro Bowlon egyedüliként lép pályára azon irányítók közül, akik eredetileg is be lettek választva a keretbe, ez rögtön egy nagyon jó ajánlólevél lehet a szurkolók felé. A Nike az utóbbi időben elég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy olyan sportolókat válasszon, akiknek a neve makulátlan és csak a sporttal összeegyeztethető, igyekeztek megválni bármilyen balhéba keveredő játékostól.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!