Connect with us

Playoff Ranking

Super Bowl Ranking #1

 

PR

Végre kiszabadulunk a Playoff Ranking kötöttségéből, és jól meg is kavarjuk az állóvizet. Az alábbi lista inkább erősorrend, kicsit súlyozva az esetleges hazai pálya előnyével, sorsolással, illetve a várható match upokkal. Számítok vitára, így senki ne fogja vissza magát.

 

1. Carolina Panthers

 

Az egyik legjobb formában lévő csapat a hazai pálya előnyével és a Cardinals vereségével teljesen egyértelmű első. Egyetlen problémájuk lesz, de az annál nagyobb. A Divisional Weekenden a másik legjobb formában lévő csapat fog szembejönni (papírforma szerint). Na az lehet/lesz az igazi Super Bowl.

 

2. Seattle Seahawks

 

seahawks_sb1

3. Arizona Cardinals

 

cards_sb1

 

4. New England Patriots

 

[polldaddy poll=”9257983″]

 

5. Kansas City Chiefs

 

… és akkor itt elkezdődnek a problémák a sorrendet tekintve. Meddig lehet eljutni egy beton védelemmel és Alex Smith 5 yardos passzaival? Szerintem a mögöttük álló 7 csapatnál mindenképp komplettebb gárda benyomását keltik, és amit játszanak azzal pont sikeres lehet lenni a rájátszásban.

 

6. Pittsburgh Steelers

 

A 13. és  15. hét között Super Bowl esélyes csapatnak néztek ki. Aztán jött a Ravens elleni wtf, majd a Browns elleni szolid szenvedés, Rex Ryan díszpolgárrá avatása Pittsburghben, és DeAngelo Williams kiesése, aki egyelőre valószínűbb, hogy nem fog játszani szombaton a Bengals ellen, mint igen. Elég lesz-e Big Ben rutinja és az elkapók formája egy meneteléshez vagy már McCarronéktól is kikapnak?

 

7. Denver Broncos

 

Ki irányítson? Ha Manning, akkor az most tulajdonképpen jó nekik vagy sem? Netán mindegy, mert mindkét irányító legnagyobb erőssége a handoff, a futójátékban pedig megbízhatnak? De ők legalább még gondolkodhatnak ezen a kérdésen egy hetet.

 

8. Washington Redskins

 

Kirk Cousins a “You like that!” előtt: 61,6 %-os pontosság, 7 yd/passzkísérlet, 24 TD, 27 INT, 77,5-ös passer rating.

 

Kirk Cousins a “You like that!” után: 72,4 %-os pontosság, 8,7 yd/passzkísérlet, 23 TD, 3 INT, 119,1-es passer rating.

 

9. Cincinnati Bengals

 

3 héttel ezelőtt egy fabatkát sem adott volna senki a Bengalsért. Na de most? Hue Jackson rájátszásképes QB-t tudott faragni öt hét alatt McCarronból? Képesek egy egész meccsre való playből felkészíteni?

 

10. Minnesota Vikings

 

Mike Zimmerék végül azt választották, hogy jöjjön aminek jönnie kell, de az mégiscsak jobb, ha az augusztusi stadionavatót meg tudják fejelni egy NFC North Champion 2015 zászló tetőre való felhúzásával. Meg az önéletrajzban is jól mutat. Több csapat ellen még esélyük is lenne, de a Seahawks a létező legrosszabb lehetőség, amivel csak találkozhatnak.

 

11. Green Bay Packers

 

Az amerikaiak kedvenc szava a “momentum” még Wisconsin környékét is elkerüli, nemhogy a Frozen Tundrát. Az akadozó offense-t a rájátszásba érve ki tudja-e lendíteni a mocsárból A-Rod rutinja?

 

12. Houston Texans

 

texans_sb1

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!