Connect with us

Hír

Thomas Davis nem adja fel

Thomas Davis, a Carolia Panthers klasszis linebackere a Cardinals elleni megnyert mérkőzésen törte el a karját egy szerelés közben, de úgy véli, minden adott, hogy játsszon a Super Bowlon. Ennek érdekében ma már meg is műtötték a karját, így két hete van, hogy rendbe szedje magát. Ugyanez igaz a pass rusher Jared Allenre is, aki lábsérülése miatt már a Cardinals elleni meccsre sem tudott beöltözni.

Jan 24, 2016; Charlotte, NC, USA; Carolina Panthers defensive end Charles Johnson (95), outside linebacker Thomas Davis (58) and quarterback Cam Newton (1) celebrates with the George Halas Trophy after beating the Arizona Cardinals in the NFC Championship football game at Bank of America Stadium. Mandatory Credit: Jeremy Brevard-USA TODAY Sports

 

Ha van valaki, akit a sérülések nem tudnak hátráltatni, az Davis. Ő az egyetlen NFL játékos (vagy profi atléta), aki úgy képes játszani (ráadásul nem is akárhogy), hogy ugyanabban a térdében háromszor is ACL szakadást szenvedett. Ráadásul mindezt három év alatt, 2009 és 2011 között csak 9 meccsen lépett pályára a lehetséges 48-ból. De azóta kvázi megállíthatatlan, zsinórban negyedik éve szerez legalább 100 tackle-t, utóbbi három évében 12 sack, 6 interception és 7 kiharcolt fumble került a neve mellé. Állítása szerint, ha csak a fájdalommal kell majd megküzdenie, akkor biztosan játszani fog az 50. nagydöntőn.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!