Connect with us

Podcast

Triple Coverage #20 – Minden, ami rájátszás

triplecoverage

 

A héten csak a rájátszás-csapatokról esett szó. Első körben megnéztük, hogy a már kiesetteknek miben kell javulniuk, hogy jövőre még feljebb juthassanak. Mik a hiányposztjaik, fontos szabadügynökeik, illetve hogyan állnak a fizetési sapkában. A podcast második részében pedig beharangoztuk a konferenciadöntőket. Végigmentünk a maradék 4 csapaton és megbeszéltük, hogyan nyerhetnek, melyik játékos lehet az X-faktor és hogyan lehet őket legyőzni.

 

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot.

 

 

 

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Chester
Chester
2016-01-20 15:34

Packersnél azért kicsit komolyabb a helyzet, hisz 19 FA lesz, és ebből nyilván nem fognak mindenkivel hosszabbítani, így viszont én boldolok egy FA igazolást.

katonadani
Reply to  Chester
2016-01-20 21:30

nyilván nem mentünk bele mélységekig, de azért a szám nem jelent sokat, ha ebből 15-nek vagy nem adsz szerződést mert nem fontos vagy nagyon olcsón újraigazolod. Szóval igazán fontos FA-juk nem lesz, aki ilyen hatalmas név és akiért ki kellene fizetni sokmilliós összegeket, Haywardon kívül, de MZoli szerint ő sem lesz újraigazolva és valóban el lehet ezt képzelni hiszen jöttek mögé fiatalok, csak hát a legjobb cornert legtöbb helyen meg akarják tartani :)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x