Connect with us

Hír

DeMarcus Ware-nek áldozatott kell hoznia

DeMarcus Ware volt a Denver Broncos védelmének kapitánya az 50. Super Bowlon, miközben Peyton Manning a támadókat vezette. Most úgy néz ki, mindkét veterán extraklasszistól elbúcsúzik a Broncos.

ware 2

 

Ware-ről korábban már írtunk egy portrét, az utóbbi bő évtized egyik legjobb passz siettetője. Annak ellenére, hogy csak 9 mérkőzésen játszott, 7,5 sacket, 8 negatív yardos szerelést és 17 QB hitet  szerzett az alapszakaszban, majd a Super Bowlon kétszer is begyalulta Newtont. Nem volt annyira jó, mint Von Miller, de sok csapatban elfért volna a teljesítményével. Csakhogy az NFL egy kemény biznisz és nem úgy néz ki, hogy a Broncos hajlandó lenne 10 milliót fizetni egy 34 éves legendának, miközben számos fiatal tehetséget meg kell tartani.

 

Ha Ware maradni akar, akkor bizony le kell mondani a fizetése egy részéről. Von Miller a prioritás, valamint ott van az első körben draftolt Shane Ray, aki igen ígéretesen játszott, amikor pályára lépett. Szóba jöhet még a visszavonulás is, bár Ware szerint még sok van a tankban és biztosan lenne csapat, aki alkalmazná. A kérdés csak az, hogy mennyiért, hisz 34 éves játékosokkal nem szokás hosszútávú és óriási szerződéseket kötni. Ekkor pedig el kell gondolkodni azon, hogy megéri-e évi 4-5 millió dollárért az egészségedet kockáztatni.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!