Connect with us

Hír

Egy defensive back kirúgva, másik megtartva

Két zöld-fehér csapat  egy-egy defensive backjének a sorsa is változott pár percen belül, de teljesen más irányba. Antonio Cromartie-t kivágta a Jets, míg Malcolm Jenkinsszel hosszabbított az Eagles.

 

Oct 14, 2012; East Rutherford, NJ, USA; New York Jets cornerback Antonio Cromartie (31) returns an interception against the Indianapolis Colts during the first half at Metlife Stadium. Mandatory Credit: Joe Camporeale-US PRESSWIRE

 

Cromartie kivágását már a Jetsszel foglalkozó FA kitekintő cikkünkben is ajánlottuk, meg is fogadták New York zöld felén a tanácsunk. Ezzel 8 millió dollárt spóroltak a Jetsnél halott pénzt keletkezése nélkül a cornerback kivágásval, ami kelleni is fog, ha megdobják franchise taggel Muhammad Wilkersont és Fitzpatrickkal is hosszabbítani akarnak.

 

Redskins Eagles football

 

Az Eaglesnél ellenben hosszabbítás-hullám söpör végig a kereten, Howie Roseman visszavette a karmesteri pálcát Chip Kellytől és belevágott a kiváló játékosai hosszabb távú lekötésébe. Vinny Curry, Lane Johnson, Brent Celek és Zach Ertz után most a 28 éves Pro Bowler safety kapott új szerződést, ő épp egy 5 éves kontraktust írt alá $35 millió értékben, amiből $21 millió garantált.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!