About the author

15 Comments

 1. 1

  razs

  Én az eredeti posztban leírt hozzászólásodnál sem értettem egyet az “arcvesztéstől rettegő üres gesztus” megállapítással. Lehet hogy naiv vagyok, de személy szerint én szeretek reménykedni és hinni benne, hogy vannak a világban valakik, akik nem csak az “önző üzleti érdekeiket” nézik, hanem valamit tényleg csak kedvességből tesznek és az a szívükből jön. Nem csak az NFL-ben, hanem az élet több területén is. Lehet hogy 100 esetből csak, 50 / 20 / 10 / 5 / még kevesebb ilyen van, de remélem, hogy valahány még létezik.
  De ez is olyan dolog lehet, hogy akár tudat alatt a szurkolói szimpátia is beleszólhat, hogy akár Brady, akár Wilson levelét ki minek gondolja. Valószínű nálam is, mivel én a Patriots-t utálom, valószínűleg pont fordítva értékelem a két levelet, mint Te.

  Amúgy önmagában valamelyest egyetértek azzal a dologgal, hogy több sportágban (pl. F-1 is) sokkal jobban kellenének az egyéniségek, mint a patikamérlegen kimért marketinges egyen “karakterek” (nem véletlenül idézőjelben).

 2. 2

  jimboy

  bárhova nézel, nem nagyon találsz ilyet. legalábbis a népszerű sportolók/színészek/zenészek/stb között. egy termék vagy, amit minél több embernek kell eladni, vagyis egy olyan személyiséget és karaktert kell képviselned, amivel könnyen el tud fogadni a nép és nem csak elfogadni, de mögéd is állni. ezt az ellenszenves/karakán emberek nem fogják elérni, mert aki beleáll a konfliktusokba az azzal, hogy beleáll azt is sugallja a népnek, hogy ő pedig nem fog csak az emberek kedvéért megváltozni és beállni a sorba. a plebs pedig sokkal könnyebben áll egy simulékony, “semmilyen” ember mögé.

  Brady egy bullshit levelet fogalmazott meg, amibe semmi konkrétumot nem írt, bármelyik random vesztes meccs után elő lehetne venni. semmi fikázás semmi, ráadásul nem is rajta múlt a meccs, mégis írt egy olyan levelet amiben saját magára vállalta a vereséget. miért? mert a Brady-termék a szurkolók számára egy olyan kiváló játékos, aki mind szakmailag mind emberileg támadhatatlan. ebben a levélben marketing szempontból továbberősítette az emberi képet, amivel még inkább el tudja magát adni az offseasonban. a pályán nem nyert ugyan, de ezt a levelet annyian bekajálják, hogy pályán kívül így is győztesen jött ki a dologból.

 3. 3

  MZoli

  Van egy romantikus ellentmondás abban, hogy pont Te mered felhánytorgatni Manziel túl tolását :D

 4. 4

  jimboy

  alapjában véve nem zavarna, hogyha mindig valami másik sztorit dobnának ki, de semmi újdonság, az alaptörténet ugyanaz, csak azt pontosítgatják. most arra kinek van igénye?

 5. 5

  MZoli

  Alapvetően arra a szerencsétlenre kinek van igénye?

 6. 6

  jimboy

  ha úgy játszana, ahogy azt a draft előtt gondolták, akkor szerintem senkinek nem lenne vele problémája. az, hogy sok embernek ellenszenves talán abból fakad, hogy lehet a draft előtt azért kicsit túltolták a johhny-témát. erre rátett egy lapáttal a clevelandi qb-passió, ami akarva-akaratlnaul még inkább keltette a feszültséget.

 7. 7

  Kopi3.14

  “Mindenki mindenkinek a pajtása, gyakorlatilag elvész az a már-már ellenségeskedés, ami anno a Baltimore-Pittsburgh meccseket övezte, vagy amit Ray Lewis és Terrell Suggs képviselt.”
  Attól, mert tisztelik egymást, még ugyanolyan kemény rivalizálás maradt.
  Ahogy mondani szokták: menj Bengals meccset és Suht nézni!

 8. 8

  jimboy

  Suh és a Bengals kretén crew-ja már a ló másik oldala. pont azért hoztam fel Lewist és Suggsot, mert ők viszonylag jól megtalálták az egyensúlyt. amit ők képviseltek/képviselnek az belefér. az általad említett emberek nem karakterek, csupán faszok

 9. 9

  MZoli

  Én úgy gondolom hogy az az ember semmit nem tett le az asztalra a profik között, amivel indokolható lenne ez a fajta túltolás. Egy említésre se méltó senki.

 10. 10

  jimboy

  túl sok esélyt nem is kapott a kibontakozásra

 11. 11

  MZoli

  Remélem marha hamar kikopik a picsába és nem marad más csak egy rossz emlék.

 12. 12

  Chester

  Én mondjuk szeretem a mock draftokat, mivel nem vagyok képben a játékosokkal. :D Komolyan nem veszem őket, de olvasgatni jó. :)

 13. 13

  petipajti

  pl. cam egy egyéniség. aztán látjuk mi van.

 14. 14

  petipajti

  tegye fel a kezét, aki a manninges képnél dúdolva olvasta a szöveget ?’?

 15. 15

  jimboy

  nem is értek vele egyet, hogy ennyien beletörlik a taknyukat

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team