Connect with us

Hír

Eli Manning most már tényleg boldogtalan lehet

Ahogy ma megírtuk, Eli Manning első látásra nem tűnt boldognak akkor, amikor a Broncos bebiztosította a Super Bowl győzelmét. Az csak szakmai ártalom volt, ám most már tényleg fájhat feje. A New York Giants ugyanis kivágta két kezdő falemberét is.

geoff

 

Geoff Schwartzot 2014-ben igazolta le a Giants egy 4 éves 16,8 millió dolláros szerződéssel. Első szezonjában tackle-t játszott, ráadásul top15-ös szinten, majd az idei szezonban jobboldali guardként is megállta a helyét. Épp e miatt a sokoldalúság miatt érdekes, sőt, érthetetlen, hogy nem tart igényt a szolgálataira a csapat. Ráadásul a Giants William Beattyt is kivágta, a kezdő baloldali tackle-t. Ez szintén egy meglepő döntés, mert bár Beatty idén sérülés miatt nem játszott, mégis csak egy jó játékosról van szó. Főleg, hogy idén a Giants jobboldali tackle-je, Marshall Newhouse a 68. helyen, a baloldali Ereck Flowers a 74. helyen áll a 77 értékelt tackle között idén.  Tehát még a csere szintet sem ütötték meg az idei teljesítményük.

 

Pénzügyileg is teljesen érthetetlen a lépés. Schwartz elküldésével 3 milliót szabadít fel a csapat, miközben Beatty kivágásával 4 milliót spórolt a csapat, viszont 5 millió dollár vált halott pénzé. Mindezt úgy, hogy már eleve 42 millió dolláros cap space-szel rendelkezik a franchise. Ráadásul Jon Beasontól – aki összesen 23 meccsen tudott pályára lépni – szintén megválik a csapat, de az is lehet, hogy Beason bejelenti visszavonulását. Ezzel további 4,5 millió dollárt spóroltak. És még nem is beszéltünk a két éve harcképtelen Victor Cruzról, akinek az elküldése további 6 milliót eredményezne.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!