Connect with us

Hír

Elkapó az Olimpián?

A Buffalo Bills sebes léptű elkapója, Marquise Goodwin nyáron részt szeretne venni a Rio de Janeiróban megrendezendő nyári Olimpiai játékokon, emiatt pedig kihagyná a Bills edzőtáborának egy részét is. A 25 éves elkapó minden vágya jelenleg, hogy képviselhesse az USA-t Brazíliában az atlétikai csapat tagjaként.

 

hi-res-612f866bcfd386349a93dd4421e0bfc7_crop_exact

 

Annyira nem lehetnek meglepve azért a csapatnál ettől, hiszen Goodwin négy éve is részt vett az Olimpián, akkor tizedik lett távolugrásban, most is ebben a számban indulna természetesen. Idén azonban egy éremre fáj a foga. Goodwin egy elképesztő atléta, a Combine-on 4.27-es 40 yardos időt ment, tehát mindössze 4 századdal maradt el Chris Johnson rekordjától, amit mi is majdnem megdöntöttünk.

 

Goodwint persze kérdezgették, hogy mit szól ehhez az edzői stáb, elsősorban Rex Ryan. Azt mondta, akkor sem lenne meglepve, ha Ryan kint lenne a nézőtéren. Mikor tavaly Torontóban a Pánamerikai játékokon ezüstérmet szerzett, az elkapók edzője például ott szurkolt neki a lelátón. Rex is pozitívan állt a dologhoz: “Remélhetőleg lesz lehetősége arra, hogy képviselje hazánkat az Olimpián. Az elképesztő lenne”. 

 

635731981837764447-USP-PAN-AM-GAMES-TRACK-AND-FIELD-74675026

 

Ugyan nagyon keményen edz a távolugrásra ilyenkor, a szezon közben “100% foci” van. Goodwin nem szeretné magát bekategorizálni sem focistának, sem távolugrónak. “Én csak egy atléta vagyok. Nem vagyok korlátozva futásra, ugrásra vagy elkapásra”. 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!