About the author

14 Comments

 1. 1

  Chester

  “Ehhez azonban az kell, hogy legfeljebb kivágott játékosokat igazoljanak, mert így működik a rendszer.”

  Mennyi az annyi? :D Amúgy pazar, mint mindig.

 2. 2

  fkosh

  D.Ryansről pontosítás: ő nagyon jó volt a Texansban mint 43as MLB, majd mikor a Texans áttért a 34re akkor az nem ment neki, el is engedték a 43as Eaglesbe. Majd ugye ők is áttértek a 34re, ott már jobban ment neki a 34es rendszer.
  Szal a lényeg, h nem azért távozott mert 43as rendszer lesz, hanem a magas fizuja miatt és az igéretes fiatal LBk miatt.

 3. 3

  katonadani

  a kompenzációs pickek rendszere nem egyszerű dolog, meg nem is teszik nyilvánossá a számolásukat pontosan, de megpróbálom röviden összefoglalni:
  – 32 kompenzácis picket osztanak ki évente
  – csak akkor kaphatsz komp. picket, ha több játékost vesztettél, mint szereztél a holtszezonban.
  – de itt sem számít minden játékos, mert nem számoljuk
  1. kivágott vagy nem tenderelt RFA vagy ERFA játékosokat
  2. szezon közben felvett, majd most nem megtartott játékosokat.
  3. minimum fizetést kapó játékosokat

  – az, hogy milyen picket kapsz, az a szerződések éves tartalma alapján határozódnak meg. Megszerzett játékosok először kiegyenlítik az azonos szerződéses tartalommal rendelkező elvesztett játékosokat, majd a kisebb szerződéses tartalommal lévőket és végül a nagyobbakkal rendelkezőket.

  Szóval összegezve, ha az Eagles elengedi Bradfordot, Thurmondot, Carrollt és Thorntont (plusz Ajirotutu, Tobin, Molk, Biggers, de most hirtelen nem tudom hogy közülük ki számít bele, szóval maradjunk a 4 nagyobbnál), akkor ha kevesebb embert igazolsz, akik számítanak a kitételek alapján, akkor kaphatnak komp. picket. Ha többet igazolnak, akkor biztosan nem.

  Tehát tegyük fel elmegy mind a 4 említett játékos és 3 érkezik. Feltehetőleg egyik sem fog akkor szerződést kapni, mint Bradford, így érte jöhetne egy 3. körös pick, a többit meg bukjuk.

 4. 4

  katonadani

  jogos, kivettem azt a félmondatot

 5. 5

  Chester

  Köszi! Kíváncsi vagyok a Packers idény milyen picket kap, hiszen elég sok (viszont alacsony fizetésű) játékos fog valószínűleg távozni.

 6. 6

  fkosh

  jobb oldali tábla
  http://overthecap.com/draft
  nem hivatalos, csak spekuláció. de jónak tűnik

 7. 8

  Kopi3.14

  QB draft mennyire esélyes?

 8. 9

  Chester

  Na, a legfrissebb hírek szerint Murray még mindig inkább lépne mint maradna Philiben. Ha valahogy sikerülne eltrade-elni, akkor jönne új RB1 a draftról, vagy Mathews lenne az RB1?

 9. 10

  katonadani

  Én most se lepődnék meg egy rb-drafton 3-4. körben. Murrayt meg kis túlzással lehetetlen lesz elcserélni a fizetése miatt, sztem megpróbáljuk mi lesz belőle az új rendszerben

 10. 12

  katonadani

  egyébként azt hiszem épp Keith Marshallt olvastam, hogy jó lehetne, aki most a leggyorsabb volt a Combine-on

 11. 13

  Kopi3.14

  És ki lenne a nyerő? Az új HC milyen irányítót szeret?

 12. 14

  katonadani

  jó kérdés, hogy Pederson mit szeret, mert nem volt eddig HC és OC is csak Reid alatt, aki ugye alapból inkább a támadókhoz ért. Eddig volt egy Alex Smith-je meg egy Chase Daniele, utóbbit el tudom képzelni hogy jön FA alatt, ahogy írtam is feljebb.
  Amúgy Paxton Lynch lehet elérhető 1/13-on valószínűleg a top3-ból, ő viszont még nincs kész, kell neki idő, de az upside hatalmas, mert magas, jó felépítettségű, rendkívül atletikus, csak hát fene tudja ki tudják-e hozni belőle a maximumot.
  Későbbi körökben nehéz beletalálni, mindenkivel van probléma. Egyikre se tudnám azt mondani, hogy beválhat, ráadásul az Eaglesnek második körös pickje sincs, helyette két harmadik.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team