About the author

17 Comments

 1. 1

  Kopi3.14

  “Van egy olyan rossz érzésem, hogy a 34 éves Will Allen is marad, bár sem ő, sem Allen nem játszott rosszul 2015-ben.”

  Itt valami nem kerek.

 2. 2

  Laszlo Kuhn

  Pusztán két probléma van a cikkel. Timmonsról amit írtál hatalmas csacsiság. A védelem vezére, biztos pontja, aki Shazierrel az oldalán remek párost alkot. Az tény, hogy 15 millát nem ér, na de egyik ILB se. A másik pedig Villanueva “botrányos” teljesítménye. Ha ezt szóban hallom, akkor nyelvbotlásnak gondolom, így nem tudom igazán mire vélni. A volt ranger sokkal jobb teljesítményt nyújtott, mint amit előre várni lehetett és nem volt sokkal rosszabb se, mint Beachum, pedig ez volt az első alkalom, hogy OT-ként egyáltalán szóba került. Ellenben sokkal olcsóbb, így nem nagyon kérdéses, hogy Beachum menni fog (bár nagyon sajnálom, de sajnos ő zsíros szerződést kaphat valahol). Sokkal ésszerűbb ha Cortez Allen elküldésével szabadítanak fel további pénzt, valamint DeCastro 5. éves opciójából csinálnak hosszútávú szerződést. De Suisham után is maradna 2,4 milla. Boykin fontos láncszem lenne, de ott van Golson, a tavalyi 2. körös játékos, aki egy szerencsétlen vállsérülés miatt az egész idényt kihagyta.

 3. 3

  Kopi3.14

  Na ja, Villanuevát mindenki dicsérte. Suishamot kivágni furcsa döntés lenne, bár a poszton most túltengés van jó játékosból.

 4. 4

  Laszlo Kuhn

  Suisham 3,5 milláért játszana ACL szakadásból visszatérve. Egészen jó volt, de Boswell is (talán csak a TB-ket rúg keveset) Boswell viszont 525.000-t keresne. Jun 1-ig megküzdhetnek, de Boswell szerintem nagyon meggyőző 3 millával olcsóbban…nem sok kérdés lesz itt

 5. 5

  petipajti

  miller helyett már ott van jesse james, nem?

 6. 6

  renningan

  JA ja, rosszat töröltem.

 7. 7

  renningan

  Neked elhiszem, ha azt mondod, hogy Timmons jól játszott :) Bár nekem kicsit Tulloch vagy Mayo benyomásom volt vele kapcsolatban, hogy vagy nem ért oda, vagy nem időben. Mentális vezér lehet, de nekem annyira nem jött be a teljesítménye, hogy megérje azt a 8 milliót, amit fizetni kell neki. Ennél sokkal többet érne szerintem az offense fal egyben tartása, főleg, ha végre teljesen egészséges lenne mindenki.

  Villanueva meg háát… ha a Lionsben lett volna, akkor azt mondom, hogy jó, de szerintem ő volt az egyik, ha nem a leggyengébb a Steelers amúgy közel elit falában.

  Amúgy ja, DeCastroval lehetne kötni egy hosszú távú szerződést, az felszabadítani pár milliót. Jelenleg az 5. éves opciója miatt 8,5 milliót keres.

 8. 8

  renningan

  Tényleg :D volt 8 elkapása és egy TD-je :D észre sem vettem :D

 9. 9

  Laszlo Kuhn

  Ha engem megkérdez valaki, hogy mi lesz az offseasonban Pittsburgh-ben akkor én ezeket szoktam mondani:
  Timmons-al új szerződést kell kötni. Magasabb aláírási pénzzel és azt évekre el lehet oszlatni. Szerintem abban egyetértünk, hogy QB-n kívül nem nagyon van olyan poszt, ahol 15 millás szerződést ki lehet fizetni. Egyszerűen nem ér annyit egy ILB se. Ott kell fogni egy 7-8 milliót.
  Beachum valahol fog kapni egy szép szerződést. Top LT lett és ez valahol sokat ér. Nálunk is, azonban Villanueva nagyon meggyőző volt. Simán megoldotta beugróként, persze nem tökéletesen ez igaz, de most itt egy teljes felkészülési időszak és Munchak keze nyoma nagyon látszik Gilberten is, aki szintén egy TOP OT lett, két meccsen egy sack Von Millertől (ha jól emlékszem).
  Fosterrel ha lehet, akkor újra kell szerződni, persze nem DeCastro-i pénzekért vagy 2. körben OG kell.
  DeCastro hosszútávú szerződést…ez nem lesz olcsó, de kell.
  FA piacon Eric Weddle!! Nem olcsó, de nagyon fontos láncszem lenne, van is most rá pénz részéről pedig úgy tűnik hajlandóság.
  A csapat még egy FA játékosban gondolkozik, a Miami-ból elküldött Brice McCain, ő is esélyes.
  Hosszabbítani kell Gay-el. Ezzel a secondary Gay és Cockrell/McCain, középen pedig Golson. Ide persze Boykin elférne, de nagy pénz nem lesz rá.
  Ebben az esetben a secondary is megvan, annak minősége pedig úgyis a front7 játékától függ nagyban.
  Mielőtt pedig bárki lehúzná a Steelers játékát, mert nyelték a yardot, mint kacsa a nokedlit, a kapott pontokban viszont egyáltalán nem voltak rosszak. Persze ez már nem a Steel Curtain, na de ha nekik Ben-Bell-Brown-Bryant négyesük lett volna, akkor abban az időben kár lett volna lejátszani a meccset.
  A nagy kérdés még, hogy mivel most egészen jól áll a Steelers cap ügyileg, mikor kezdi el Bell és Brown szerződését firkálgatni?!
  Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, de annyira nincs semmi foci, hogy most ráér az ember.

 10. 10

  Laszlo Kuhn

  egyébként az igaz, hogy JJ-ről nem lehet tudni mi lesz, de egyrészt sok lehetőséget nem is kapott, csak az idény 2. felében volt aktív, másrészt pedig Haley rendszere nem a Gronk féle TE játékra épül. Itt sokkal inkább blokkokra van szükség. Megvédeni BB-t, utat nyitni Bell-nek…és néha egy egy 3. szitunál elkapni a labdát. Erre JJ alkalmasnak tűnt ebben a néhány snap-ben amikor pályán volt. Ettől még persze simán lehet akár első körös TE is a drafton….(bár csodálkoznék azért, de majd combine után talán okosabb lesz az ember)

 11. 11

  renningan

  Jó volt olvasni :D

  Bellnek jövőre kell szerződést adni, ha lesz egy egészséges éve, akkor a határ a csillagos ég. Brownnak még van két éve a szerződéséből és elég jól keres. Nem a legjobban, de hacsak nem kezd el hisztizni, akkor egy ideig még nem kell vele foglalkozni.

 12. 12

  Vova

  Von Miller 2 meccsen 0 (!) sack Gilbert ellen, nem is értem, hogy nem lett sem Pro Bowl, sem All-Pro választott (mármint Gilbert).

 13. 13

  coheed91

  érdekes nézőpont ezzel szemben én ezt várom:
  1, Timmons lehet kevesebb pénzért, de bizos marad
  2. Beachum-ot nem lehet megtartani, jó pénzt fognak érte máshol adni. Villanueva pedig szerintem jól pótolta: meccsről meccsre javult.
  3. Ha Beachum megy, akkor Foster-rel simán meg van az új szerződés
  4. Suisham és remélem C.Allen ki lesz vágva
  5. FA-ról jön egy jobbnevű safety. Weddle?!
  6. Boykin újraszerződtetése egy nagy kérdőjel, szerintem ez attól is függ hogy a pletykák szerint McCain újra kiköthet Pittsburghben.

  Draft: secondary-t és D-line-t mélyíteni kell, ezenkívül OLB esélyes még, akár rögtön az első napon is. Támadó oldalon max O-Line vagy TE a hátsó körökben. Persze a draft az mindig olyan, hogy bárkibe bele tudnak szerelmesedni poszttól függetlenül…

  Jövőre ha kevesebb sérülés lesz és sikerül valamicskét javítani a védelmen, akkor mindenképp SB esélyes a Steelers.

 14. 14

  petipajti

  top5 te volt tavaly, én is csak onnan tudtam, nem

 15. 15

  katonadani

  A GM szerint Timmons nem megy sehová, most mondta Indianapolisban

 16. 16

  hat gyűrű

  Azért ennyi ostobaságot rég olvastam egyetlen cikkbe sűritve..

 17. 17

  renningan

  Pontosabban?

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team