About the author

24 Comments

 1. 1

  Chester

  Kíváncsi leszek rájuk is. Szerintem valamelyik elit pass rusher tuti itt fog kikötni, hogy ez Vernon, Wilkerson vagy a Billsből távozni akaró Mario Williams lesz-e, azt nem tudom. Ilyen anyagi lehetőség mellett a támadófalukat is megerősíthetnék ha marad nagy név a piacon, hiszen a kezdő RG J’Marcus Webb szerződése is lejár, sajna nincs arról adatom hogy idén hogy teljesített, vagy hova helyezhető a posztriválisai közül.

  Aldon Smith amúgy 1 évre el van tiltva nem?

 2. 2

  Leonidasz007

  Messze-messze ő votl a leggynegébb a falból. Amuyg hihetetlen de a többiek viszont ligaelit. Nemhiába votl top6-os az Oaklnad fala. Ő votl az egyetlen aki gyengén teljesített. Főleg futás ellen, de a passzblockot se teszi zsebbre. Amugy ő tackle votl eredetileg nem? nem biztos de vmi ilyen rémlik.

 3. 3

  Balázs Szemenkei

  De igen, Webb tackle volt, a Chicago még azon a poszton szívott vele. Részben miatta vitték oda Bushrodot (akit most elküldtek), hogy Webb ne a bal oldalon szerencsétlenkedjen, de a jobb oldalon sem volt jobb. Aztán a Raiders elit falának tényleg ő lett a leggyengébb láncszeme.

 4. 4

  Balázs Szemenkei

  Marha érdekes kérdés ez a pénzmozgásos sztori, mert a nagy aláírási bónuszokkal tényleg hamar el lehet érni, és akkor nem kell minden cap space-t felhasználni idén a költési minimum eléréséhez. Ugyanakkor szerintem az Oaklandnél most nem feltétlenül az aláírási bónuszok maximalizálása lesz a cél két okból is: egyrészt ezek tipikusan a későbbi évekre csinálnak (óriási) gondot a sapka alatt, márpedig a Raidersnek idén van sok helye, másrészt cash flow szempontjából szerintem a Raiders nem áll úgy, mint sok más csapat, azaz 2-3-4 nagy bónuszt nehezebben tud kifizetni azonnal, mint pl. egy Redskins, vagy egy Cowboys, vagy akár egy Rams, ahol a tulajnak a segglyukában is pénz van. Ők most azért stadionépítésre is gyűjtenek rendesen, tehát ha meg tudnak fogni egy-egy dollárt, és szét tudják húzni időben az elköltését, akkor meg fogják tenni. Legalábbis én így csinálnám.
  Volt a Tampának egy időszaka, ha jól rémlik, épp a Revis-, Goldson-, stb. szerződéseket kötötték, amikor a fő elv az volt, hogy szinte nulla aláírási pénzzel, magas alapfizukkal dolgoztak – így bármikor ki lehetett vágni a delikvenseket halott pénz nélkül. Valami hasonlót lenne érdemes most az Oaklandnek is meglépnie.
  Kéne egy fiatal safety és mondjuk a 30-31 éves(?) Weddle, aki részben játékosnak, részben mentornak lenne kiváló. Cornernek én akár Sean Smith-t, akár a FA Rams-cornereket kínálnám meg szerződéssel, korban közelebb vannak a csapat gerincéhez, mint mondjuk a Miamiból frissen kivágott Grimes.
  Kéne egy fiatal pass rusher (Vernon?), középső LB posztra mondjuk egy veterán Lofton mellé, Johnson ideális, de akár Trevathan is jöhetne tényleg, mert Lofton nincs bebetonozva a kezdőbe.
  Nem tudom, hogy a DL hogy néz ki most, de egy Terrence Knighton sokat segíthetne futás ellen, neki egy kétéves szerződés már lehet, hogy elég lenne, elvégre mindenki attól fél, hogy végigeszi magát a helyi éttermeken, és mindig csak egyéves papírokat tesznek elé. :)
  Támadó oldalon én lehet, hogy rámennék Glennre, ha már lóvé van, és Pennt megtartanám első számú csereként, vagy akár Webb helyén játszatnám. WR egy hibrid kellene, aki kívül-belül használható, hogy lehessen a formációkkal/matchupokkal játszani, RB-ben meg lehet, hogy lépnék egy izgit, és hoznám Fortét Murray mögé.
  Szerződések csak úgy érzésre:
  Weddle kb. évi 10-12-ért 4 évre,
  fiatal(abb) safety max. 4-7 millió között, de ha pl. Iloka sikerülne, érte mehetne az évi 7 misi 4-5 évre,
  Sean Smith/Janoris Jenkins évi 8 körül talán jöhetne, ha minimum 2 év garantálva lenne,
  Derrick Johnson: 2 év, 19 millió, ebből idén 11 millió szerintem baráti túlfizetés, de valamivel el kell csábítani a csoporton belül
  Trevathan: 4 év, 30-35 misiért szerintem jobb lenne, mint mondjuk a Kruger-szerződés a Bearsnél
  Vernon 4 év 60 millió alaphangon, és lehet, hogy ez nem lesz elég.
  Knightonnak 7-8 millió 2 évre úgy, hogy a 2. évből is valamennyi garantált.
  Glenn is lutri, neki is egy Vernon-szintű pénz néz ki nagyságrendileg, Penn az általatok leírt feltételekkel simán maradhatna.
  Forte: backupnak ill. 3rd down backnek 3 éves, 15-18 milliós pénz nem tuti, mert lehet, hogy más kezdőként számítana rá, itt kéne egy 20 milliós papírka, ami túlfizetés, de idénre rendezve a javát még mindig OK.

  Mit gondoltok?

  Basszus, hol egy menedzser-játék? :D :P

 5. 5

  katonadani

  Ez mind szép és jó, de azért oakland továbbra sem az a hely, ahova annyira szívesen mennének a játékosok, szóval ennyi “sztárt” tök esélytelen hogy elcsábítsanak

 6. 6

  Chester

  Amúgy én sem értem miért nincs a FM mintájára NFL Manager játék, annyira adná magát. :D

 7. 7

  Rynald

  Van hasonló, az a neve, hogy Front Office Football, viszont az egész szöveg alapú, így közel sem olyan szórakoztató, mint az FM, de közelítő “megoldás”

 8. 8

  Leonidasz007

  Sima Maddenben is ügyeskedhetsz ha akarsz. (tudom azért nem ugyanaz a szint mint egy FM, de ellehet velke játszogatni)

 9. 9

  Chester

  Nem viszi a gépem. :(

 10. 10

  Leonidasz007

  Jah hat szigorúan konzolon kell játszani. Én most elvagyok a 16-al, bár sok időm nicns játszani de a SB-t potn a napján játszottam le szal jön a FA rész :D A gép amugy Pats-Giantset hozott volna össze,de a Pats útjába álltam :D

 11. 11

  Chester

  Nekem konzolon csak a 09 van meg, a gépem meg nem viszi a 08-at, amihez tudnék szedni kereteket. Mondjuk azt se tudom, hogy elindul-e még az xboxom…

 12. 12

  renningan

  ÉS nem csak azért, mert ők a Raiders, hanem mert van rajtuk kívül 31 csapat. Persze nem mindenki akar csábítani, de ott a Jags, a Bucs a Giants hatalmas pénzekkel, tudnak költeni becsülettel.

 13. 13

  renningan

  Williamsnek vagy 10+ millió oka van arra, hogy a Billsben maradjon. Ez fordítva nem igaz. Mondjuk, ha nem Rex Ryan lenne az edző, akkor még akár egy fizetés csökkentés is beleférne, mert máshol sem kaphatna sokkal jobbat.

 14. 14

  Chester

  Nem arról volt szó, hogy utál Ryan alatt játszani, és távozni akar?

 15. 15

  MZoli

  Van a Maddennek egy olyan kiadása ami kifejezetten a háttér munkáról, edzősködésről, playhívásról, igazolásokról, sapkáról, ilyenekről szól. Madden Head Coach címen futott, az alapjáték kicsit bugos meg vannak benne hülyeségek de a mai napig csinálnak hozzá fasza modokat amivel teljesen élvezhető.

 16. 16

  renningan

  Ja, nem szereti, de szerintem azért a 13 millióért szerintem elviselné :D

 17. 17

  Chester

  Egy trade esetén ugyanúgy megkapná nem? Cutolni gondolom nem fogják ekkora gázsival…

 18. 18

  Chester

  Közben megnéztem, a dead money nem lenne vészes (7 millió dollár), csak nekik semmi nem fér bele a konkrétan 0-ás cap space-ben. :D

 19. 19

  renningan

  Ha kivágják, akkor máris lenne +13 millió helyük a sapkában :D De, el lehetne tradelni, de ki adna érte magas picket? 13 millió azért rohadt sok pénz.

 20. 20

  Balázs Szemenkei

  Vágom, és egyet is értek mindkettőtökkel, és még csak Raiders fan se vagyok, de miért ne lehetne épp most megfordítani picit a percepciót? Van egy fiatal, minőségi, és még pár évig olcsó mag a csapatnál, erre azért egy picit könnyebb(?????) építeni, mint egy Eli-féle cap-teherrel megáldott keretre pl. Vagy nem? :) OK, a fiatal mag a Bucsnál is adott vmilyen szinten, QB, WR, RB, LB pl. pipa, meg a Jags is fasza QB, WR, WR, TE stb. posztokon, de náluk valahogy nem érzem annyira átütőnek a potenciált, mint a Raidersnél.

 21. 21

  Balázs Szemenkei

  Van olyan is, hogy Football Mogul, egész vicces, mert GM és edzői feladatokat is el tudsz látni, de az is nagyrészt szöveg alapú sajnos. Meg van benne bug is, amivel kb. ingyen tudsz pénzt/pickeket szerezni. Meg nagyságrendileg esélytelen vagy bármire, ha a legkeményebb fokozaton nyomod. :D

 22. 22

  Chester

  A magas pick kompenzálható lenne azzal, hogy lenne 13 millió dollárnyi helyük, ami elég megfontolandó a Billsnek. Na meg ki adna egy 31 éves játékosért magas picket, mikor a tavalyi szezonja botrányosan szar volt? A pénz meg a Raidersnek nem akadály.

 23. 23

  malackofa

  bowl.hu GM játék :)
  vagy van pár hasonló élő manager játék.

 24. 24

  malackofa

  -Penn nem lesz csere, mi az h megtartanád elsőszámú csereként? simán top10es OT volt idén(PFF ratingeket ne hozzatok), ő ott lesz jövőre aki megfizeti, ezt le is nyilatkozta. Ha Penn marad, akkor Glenn nem kell, egy RG kell és kész az offense.
  -Grimest nem vágta ki a Miami. (majd lehet kifogja, nem kéne)
  -Lofton gyenge, őt kéne pótolni. 2.kör Reggie Ragland pl
  -DL: futás ellen igy is van 2 disznó NT: Dan WIlliams és Justin Ellis. szal Knighton féle huzás esélytelen
  -pass rusher DE kellhet Mack mellé, de tavaly már jött a 2.kör elején Edwards. Lehet bíznak benne még
  -LB kell Malcolm Smith mellé és SECONDARY nagyon. a négen Amerson az egyetlen jó maradó játékos hátul
  -Murray mellé az hirlik hoznak egy társ RBt. Lehet Forte ez igen.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team