About the author

6 Comments

 1. 1

  Chester

  Azt mondjuk nem érte, hogy Clay miért kap 10 milliós roster bónuszt ebben a szezonban, elég durca az a 13.5 millió dollár amit az idei sapkából elvisz.

  Nem feltétlen a témához, viszont a Billshez kapcsolódik: mi lesz Shady-vel? Lehet abból az incidenséből eltiltás, akár börtönbüntetés is? Mert akkor asszem az ő Billses karrierjének annyi, nem mellesleg ~+6 millió a sapkában, és Williams személyében még méltó utódja is lenne.

 2. 2

  katonadani

  nehéz mit mondani a Shady dologra, ahogy a Manzielesre is, hogy mi lehet a vége, ezért nem is spekuláltunk vele eddig

 3. 3

  renningan

  Már amikor leigazolták, akkor se értette senki, hogy mi a ráknak. Clay soha nem volt top5 TE, de talán a top10-ben sincs, ennek ellenére brutális fizetése van

 4. 4

  Balázs Szemenkei

  A roster bónuszt egy tollvonással írják át signing bónusszá, és ímhol, némi plusz zsé idénre a cap alatt. :)
  Egy csomó játékos eleve olyan szerződést kap, hogy már aláíráskor lehet tudni, hogyan fogják átstrukturálni. A Saints sokáig így működött, pl. Byrd is így ment oda (ha már Bills a téma eredetileg), első évben ugye alacsony alapfizu, nagy signing bónusz, második évben magasabb alapfizu, nagy roster bónusz, és mivel eleve 5-6 éves a szerződés, a roster bónuszt teljesen szét tudják húzni a teljes időtartamra. Meg is itta a levét ennek a Saints, tavaly és idén is vezetik a dead money listát, ha jól emlékszem.
  Szóval Clayről ennyit. :)

  A Shady-sztori engem is érdekel, plusz indíttatásom hozzá, hogy Karlos Williams nálam van egy keeper ligában, és utolsó körös pickkel tudnám tartani, ha arra kerülne a sor. :P

 5. 5

  Balázs Szemenkei

  Volt egy fél szezon, amikor feltűnően sok elkapása és TD-je volt, ráadásul mindez contract year-ben. The rest is history. A klasszikus elbaszott igazolás, amitől mindenki fél, de hát ugye a contract year az contract year, erről kiválóan elfeledkeznek mindig minden sportágban. :)

 6. 6

  Bence Simon

  Gilmore??

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team