About the author

3 Comments

 1. 1

  AwesomeOne

  Nem értem, hogy Schwartz-ot és Beatty-t miért kellett elküldeni. A fal nem lett volna annyira katasztrofális helyzetben, egy jó draft-al könnyedén be lehetett volna foltozni. Pugh és Schwartz nem volt olyan rossz idén, Beatty egész évben sérült volt, Richburg kitűnő szezont zárt. Flowers rossz volt, de egyből a vak oldalon kezdeni nem is egyszerű feladat, benne van potenciál. 1 FA érkező, és 1-2 kései pick, és már készen is lett volna ez a csapatrész. Nem lett volna elit, de így…

  A támadó oldalon én bízok benne, hogy Cruz képes lesz egy korrekt szezont futni, így igazából ide egy elkapó és egy kezdő futó kellene. Elkapót nehezebb lenne találni, de azért a Beckham – Cruz – Randle – Harris 4-es is elkarcolhatna valahogy, vagy legalábbis vannak ennél sokkal rosszabb WR sorok is az NFL-ben. Futót ennyi pénzből a FA-ról simán lehetne hozni.

  A védelem tényleg katasztrófa, és ahogy hallani lehet, nem akarják marasztalni Amukamara-t. Újabb wtf. Pénz van, a helyére esetleges érkező, aligha lenne. Őt is, és a két jómadarat a falban is meg kellene tartani. Ayerst elküldését semmi nem indokolja, és JPP-nek is lehetne adni egy amolyan most mutasd meg szerződést. Ezt leszámítva mindenhova kéne igazolni, így kizárt hogy minden lukat be lehetne tömni, de a fal ahogy az a cikkben is van, a draft-ról erősíthető, míg a többi posztot az FA-ről lehetne erősíteni. Erre azért megvan az esély, mert New York vonzóbb célpont, mint a többi komoly gázsit ígérő csapatok nagy része.

  Kíváncsi leszek, mozgalmas előszezon következik. (csak el ne rontsák még jobban)

 2. 2

  Kopi3.14

  Támadófalat trade útján feltölteni nem lehet? Ha van pénzük, akkor ez nekem reálisnak tünik.
  Azt lehet tudni, hol csúszott el a giants? Pénzük van, támadóoldalon elég rendben vannak, mégsincs eredmény.

 3. 3

  katonadani

  Azon kívül, hogy van egy irányítójuk és egy elkapójuk, támadóoldalon sincsenek rendben. Fal gyenge, futók gyengék. Meg hát az egész védelem is elég botrány.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team