Connect with us

Beharangozó

Hangolódjunk a Super Bowlra!

Bár a kezdőrúgásig még egy jó 9 órát kell várnunk, egy igazi NFL szurkoló ilyenkor már nehezen bír magával, és türelmetlenül várja a felvezetést felvezető műsorokat. A várakozás megkönnyítése érdekében összeszedtük a héten készült Super Bowlos cikkeinket, így ha esetleg lemaradtatok valamiről, úgy most elolvashatjátok jobbnál jobb bejegyzéseinket:

 

Egy hét Super Bowl

A hét elején összeszedtük, hogy pontosan hogyan is néz ki a csapatok menetrendje, és milyen módon készül a két csapat a ma esti mérkőzésre.

 

A Levi’s Stadium

Minden, amit tudni lehet a liga legújabb (még egy darabig) stadionjáról, avagy biztosan Santa Clara volt a legjobb választás az 50. Super Bowl ünnepére?

 

A legjobb sztorik

A Super Bowl előtt a világ összes szakírója azon dolgozik, hogy érdekes, vagy érdekesnek tűnő storyline-okat rakjon össze a két csapatról – mi kiválogattuk ezek közül a legjobbakat!

 

Az utálat kezdete

A Panthers Super Bowl múltjának története rövid, de annál inkább keserűbb história – fókuszban a Panthers és a Patriots összecsapása, avagy az első Magyarországon közvetített NFL-mérkőzés.

 

A nagy Super Bowl verések csapata

A Broncos Super Bowl múltjának története hosszú, de annál inkább keserűbb história – bejegyzésünkben végignézzük a legtöbb bukott nagydöntővel rendelkező csapat vereségeit, valamint Elway két csodameccsét.

 

Triple Coverage #21 – Super Bowl különkiadás

Podcastunk eheti adásában értelemszerűen leginkább a Super Bowllal foglalkozunk, elemezzük a két csapat támadó- és védőjátékát, és összehasonlítjuk a legfontosabb egységeket.

 

Speciális fogadások a Super Bowlra

A Super Bowl a foci mellett a reklámok és a fogadási lehetőségek ünnepe is – bejegyzésünk ez utóbbival kapcsolatosan ajánlunk nektek ingyen pénzt.

 

Örökmérleg

A két csapat mindössze négy alkalommal találkozott egymással, és mérkőzéseik során valamennyi alkalommal a hazai csapat győzött. Mivel ez a lehetőség most nem adott, így a csapatok közös múltja inkább érdekességként, mint valós iránymutatásként szolgálhat.

 

Posztonkénti összehasonlítás – Támadók

Posztonkénti összehasonlítás – Védelmek

A támadósorok összehasonlításában a jelenlegi állapotban nehezen lehet a Broncos javára billenteni a mérleget, viszont a védelem oldalán egyértelműen a denverieké az előny – kérdés, hogy ez kompenzálhatja-e a támadók közti különbséget?

 

Hajrá, Broncos!

Hajrá, Panthers!

Elfogult beharangozóinkban katonadani és leonidasz magyarázzák meg azt, hogy miért Cam Newton / Peyton Manning örülhet majd ma éjszaka.

 

A Fűzővel Kifelé! különleges macskajóslási módszertanát használva idén is felkértük négylábú szakértőnket, hogy nyilvánítsa ki véleményét a Super Bowllal kapcsolatosan, íme az eredmény:

 

Ha ennél emberibb jóslatokra lennétek kiváncsiak, akkor pedig itt láthatjátok, hogy szerkesztőségünk teljesen megosztott az eredménnyel kapcsolatosan (bár szerintem Packer csak azért tippel a Broncosra, hogy megpróbálja behozni egypontos hátrányát hozzám képest a szerkesztőségi tippversenyben):

 

sbtippek2

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!